Cevat Olçok Gelecek Partisi’nin ismini ve logosunu beğenmedi: Siyasi partiyi yansıtmıyor

Yayın tarihi: 20 Aralık 2019 Cuma 12:47 pm - Güncelleme: 20 Aralık 2019 Cuma 12:47 pm

15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden, uzun yıllar AKP’nin reklam çalışmalarını yürüten Erol Olçok’un kardeşi Cevat Olçok, Gelecek Partisi’nin tanıtım çalışmalarını yeterli bulmadığını, logosunun da bir siyasi partiyi yansıtmadığını söyledi.

Cevat Olçok, Ümraniye Kitap Fuarı’nda ‘Siyasal İletişim ve Erol Olçok’ söyleşisinde Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun AKP’den ayrılarak kurduğu Gelecek Partisi’nin tanıtım çalışmalarını da eleştirerek, partinin adının ve logosunun bir siyasi partiyi yansıtmadığını söyledi.

Logoda ‘yaprak’ yer almasının eski bir yaklaşım olduğunu da belirten Olçok, “Gelecek Partisi’ni takip ediyoruz. Yeni gördüğümüz logosu ve ismi var. Başka da bir şey görmedik ama benim görmüş olduğum kadarıyla bir siyasi partinin pek tercih edeceği bir isim değil. Gelecek kelimesi ve kavramı bir siyasi parti olarak tercih edilecek bir isim değil. Logo olarak bilmiyorum. Çok fazla bir şey söylemeyelim, izleyelim. Ama ‘Siyasi partinin logosu olur mu?’ diye sorduğumuzda bana göre olmaz. Yani çok eski bir yaklaşım. Bakacağız ama izliyoruz. Bir de kopan bir yaprak da enteresan” şeklinde konuştu.

Erol Olçok ile birlikte AKP’nin reklam çalışmalarına başladıklarını bundan sonra da bu görevi yürüteceğini söyleyen Olçok başka bir parti ve liderle çalışmayı düşünmediğini de ifade etti.