Cevap ve Düzeltme

Yayın tarihi: 17 Mayıs 2022 Salı 10:02 pm - Güncelleme: 17 Mayıs 2022 Salı 10:02 pm

Sayıl Cengiz Gündoğdu

05 Ocak 2022 tarihinde gazetenizde S. Cengiz Gündoğdu’nun kaleminden çıkmış bir yazıda “BÜROKRASİNİN DUR DEDİĞİ VE DEVLETMALI DENİZ” başlıkları altında bilakis, havaalanına gitmesi planlanan ve cari yolu 5 METRE kısalttığı İDDİASI ile mezkur mahalde halen mevcut bulunan ve 100 ADET İNCİR AĞACI, YOLSUZLUK yapılarak mezkur mahal yol yapım şartı ile ve 20 yıl işletme tahsisi ile şahsımın kurucusu ve reisi olduğum SATARUX adlı, mutena holdingin, söz konusu mahalli ele geçirmek suretiyle YOLSUZLUK YAPARAK, İNCİR AĞAÇLARINI KÖKTEN SÖKTÜĞÜMÜZ, yazar tarafından gazetenizde şahsım ve reisi olduğum SARATUX Holdingi itibarsızlaştırma hedefi güttüğü tesbit ve teşhis edilmiştir.

Gazetenizde neşr edilen yazı bizi, iş insanı olarak ziyadesi ile üzmüştür. Bu vesile ile ifade edelim ki, gazetenizde kaleme alınan ve S. Cengiz Gündoğdu imzası ile neşr edilen mezkur yazı YALAN VE İFTİRADIR. Şöyle ki, mezkur mahalde vaki ve bilfarz ağaçlar İNCİR OLMAYIP KESTANE’dir. Bu ağaçlar adet olarak 100 TANE DEĞİL, tamı tamına DOKSAN SEKİZ tane olup yazarınızın sayı sayma cahili olduğu teşhis edilmiş olup, bu cehalet yol hususunda da sayı sayma cahilini tesbit edilmiştir. Şöyle ki mezkur mahalden HAVALİMANINA mutasnever yolu ile HAVALİMANI İLE MEZKUR mahalden istimal edilecek yol 15 METRE KISALACAKTIR VE AYRICA İLAVE EDİLİM Kİ BU İHALE İLE TARAFIMIZA 20 DEĞİL ONDOKUZ YIL tesbit edilmiştir.

Şu bilinmelidir ki KANUN İCABI 35/7 FIKRA İLE MÜCEHHEZ KANUN KAPSAMINDA, KESTANE AĞAÇLARININ KESİMİ VE BU KESİMDEN MÜTEVELLİT ARAZİNİN 19 SENE KULLANMA HAKKI AÇIK ARTTIRMA İLE ŞAHSIMIN REİSİ OLDUĞU SATARUX NAM ADLI HOLDİNGE TEVDİ EDİLİŞTİR. Böylece KAMU YARARI EN ÜST DÜZEYDE SAĞLANACAK BİÇİMDE İŞLETME HAKKI VERİLMİŞTİR.

Ayrıca ilaveten müfteri ve yalancı S. Cengiz Gündoğdu lisanımız TÜRKÇEYİ BİLMEMESİDİR. Şöyle ki yol yapımı bir şirket nasıl ve ne şekilde yolsuzluk yapabilir. Şöyle ki Türk Dil Kurumu’nun Türkçe sözlüğüne göre YOL’un manası şudur, “Karada, havada, suda bir yerden bir yere gitmek için açılan uzaklık.”
Biz, hava yolu veya su yolu yapmıyoruz. Yaptığımız KARAYOLU’dur. Ayrıca bu yol KEÇİ YOLU veya DAĞ YOLU ve SU YOLU olmayıp bu yolu insan ve insanların kullandığı vasıtalar kullanacaktır.

Ayrıca ilaveten YOL kelimesi birçok manada kullanılır. Bilfarz yolculuk, yoldaş, yollama, yollanma, yolluk, yolma, yolmak ve nihayet YOLSUZ. YOLSUZUN MANASI ŞUDUR “YOLU OLMAYAN”
Biz yol olmayan YERDE YOL YAPIYORUZ. YAZARINIZ BİZE YOLSUZLUK YAPTINIZ DİYOR. BİZ YOLSUZLUK YAPMIYORUZ, YOLU OLMAYAN YER YOL YAPIYORUZ.
Teşebbüsümüzde hassasiyet gösterilerek vatandaşa hizmet ediyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.