Sadece kutlayın yeter demişti! Arkadaşları söz verdikleri gibi Ceren Özdemir’in doğum gününü kutladı

Yayın tarihi: 6 Aralık 2019 Cuma 10:36 am - Güncelleme: 6 Aralık 2019 Cuma 4:20 pm

Ordu’da uğradığı bıçaklı saldırı sonucu katledilen ve bugün doğum günü olan Ceren Özdemir, arkadaşları tarafından unutulmadı. Özdemir’in arkadaşları paylaştıkları videoda Ceren ile olan anılarını anlatırken onun doğum gününü kutladı.

 

Ordu’da bıçaklı saldırı sonucu katledilen balerin Ceren Özdemir’in bugün (6 Aralık) doğum günü. Ceren’in arkadaşları, genç balerinin doğum gününü unutmadı ve paylaştıkları video ile Ceren’e olan sevgilerini dile getirdi. Ceren’in arkadaşlarından son arzusu, doğum gününün unutulmamasıydı.

Ordu’da üniversite öğrencisi ve bale eğitmeni olan Ceren Özdemir, cezaevi firarisi Özgür Arduç tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Katil ilk ifadesinde pişman olmadığını dile getirdi. Ceren’den geriye ise tamamlanmayan hayaller kaldı.

ARKADAŞLARI SON İSTEĞİNİ YERİNE GETİRDİ

Ceren’in arkadaşları, Ceren’in doğum günüyle alakalı olarak “Hediye istemiyorum. Doğum günümü kutlayın, unutmayın yeter” dediğini hatırlatarak doğum gününü kutladı. Ceren’le olan anılarını paylaşan arkadaşları, izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

SINIF ARKADAŞLARI EN SEVDİĞİ ŞARKILARLA ANDI

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’nde Ceren Özdemir’i anma töreni düzenlendi. Düzenlenen törende sınıf arkadaşları Ceren’i en sevdiği şarkılarla andı.

SOSYAL MEDYA CEREN’İN DOĞUM GÜNÜ KUTLUYOR

Vahşice katledilen Ceren Özdemir’in doğum günü olan 6 Aralık tarihinde çok sayıda sosyal medya kullanıcısı genç kızın doğum günü kutladı. #Unutmayacağız ile başlatılan doğum günüetiketine çok sayıda duygusal mesaj yazıldı.

İşte o mesajlardan bazıları: