Ceren Damar’ın babası: Vahit Bıçak tarafından tehdit ediliyoruz, can güvenliğimiz yok!

Yayın tarihi: 2 Aralık 2019 Pazartesi 2:29 pm - Güncelleme: 2 Aralık 2019 Pazartesi 2:29 pm

Ceren Damar’ın katil zanlısının avukatı Vahit Bıçak’ın ilişkilerini ortaya çıkaran gazeteci Mustafa Hoş, Babıali TV’deki Durum programında Ceren Damar’ın babası Mustafa Damar ile telefon bağlantısı gerçekleştirdi. Mustafa Damar, avukat Vahit Bıçak tarafından tehdit edildiklerini açıkladı.

Baba Mustafa Damar, Vahit Bıçak tarafından tehdit edildiğini, can güvenliklerinin olmadığını açıkladı.

‘BIÇAK BİZİ TEHDİT EDİYOR’

Damar: Vahit Bıçak cuma günü duruşmaya katılmadı ama Yavuz Oğhan’ın sunduğu Bidebunuizle isimli televizyon programına katıldı. Orada yaptığı konuşmada, beni kızımın
ölümü üzerinden siyasi rant elde etmekle suçladı. Bu bir taktik. Bıçak, şunu yapıyor; Tehdit ediyor, yıldırmaya çalışıyor. Acımızı yaşamayı bile tarif etmeye çalışıyor.

‘DAHA ÖNCE DE MESAJLA TEHDİT ETTİ’

Bunu daha önce paylaşmadım, şimdi söyleyeyim. Birinci duruşmadan sonra avukatlarımla toplantı yaptım. Başta sayın hukukçu Çetin Arslan olmak üzere, Eylül Erdem’e, bilinmeyen numaralardan tehdit mesajları atıldı. Ondan sonra hiç bugüne kadar yaşamadığım bana da ses kaydı dinletildi. Bu şu demek, takip ediyoruz sizi , ayağınızı denk alın demek. Bu kadar denk getirilir mi? Çok açık bir veridir bu. Son programdaki ifadeleri de bunun delilidir. Endişe duydum açıkçası.

‘KIZIMIN HATIRASINA İFTİRA ATTI’

Yaptığı baskıların arka planı var. Bugüne kadar psikolojik şiddet uyguluyordu, ama bu noktayı aştı. Artık son evreye giriyoruz ha, dikkat et! Bu kesinlikle can güvenliğimizin
tehlikede olduğunu ifade ediyor. Dava devam ediyor. Baştan beri bunun şiddetine maruz kaldık. Ölen kızımın hatırasına iftira attı. Sırf görevini yaptığı için katledilen bir evladımın arkasından iftira atılmasına izin vereceğimizi düşünebilir misiniz?
‘DAVA AÇACAĞIM’
Hesabını verecek bunların. Kaybetti her şeyi, köşeye sıkışmış kedi gibi tırmalıyor. Ben ve tüm ailem tehdit altında olduğumuzu hissediyoruz. Bunun için Vahit Bıçak’a dava açacağız.