Cep telefonlarını böyle çalmıştı! 24 yaşındaki telefon hırsızı yakalandı

Yayın tarihi: 18 Şubat 2021 Perşembe 12:31 pm - Güncelleme: 18 Şubat 2021 Perşembe 12:32 pm

Adıyaman’da iki kadının çantalarındaki cep telefonlarını çalan Ercan K. güvenlik kameralarından tespit ederek yakalandı.

Adıyaman’ın Hacıömer Mahallesi’nde geçtiğimiz hafta bir hediyelik eşya dükkanına giren bir şüpheli, vitrindeki ürünlere bakan kadının çantasındaki cep telefonunu çaldı. Dışarı çıkan şüpheli daha sonra cadde üzerinde bebek arabasıyla giden kadının, açık olan çantasındaki cep telefonunu el çabukluğuyla aldı.

Bir süre sonra telefonlarının çalındığını anlayan kadınlar, polise haber verdi. Bölgeye sevk edilen polis ekipleri, şüphelinin 24 yaşındaki Ercan K., olduğunu belirledi. Şüphelinin, kadınların çantalarından cep telefonlarını çalma anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Ercan K.’yi kent merkezinde iş yerleri önünde gezerken yakaladı. Gözaltına alınan Ercan K., sorgusunda, Şanlıurfa’dan geldiğini, kadınların çantasından çaldığı cep telefonlarını Gaziantep’te sattığını itiraf etti. Şüpheli emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.