Cemal Enginyurt’tan Soylu’ya: Zıvanadan çıkmıştır

Yayın tarihi: 6 Mayıs 2022 Cuma 12:07 pm - Güncelleme: 6 Mayıs 2022 Cuma 12:07 pm

Geçtiğimiz hafta Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı eleştiren, hatta MHP’deyken bile aynı çizgide siyaset yapmadıklarını söyleyen Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Özdağ’a “Soros çocuğu” diyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya tepki gösterdi. Enginyurt, “‘Hayvandan daha aşağı’ diyerek hakaret eden Süleyman Soylu, zıvanadan çıkmıştır” dedi.

Geçtiğimiz hafta Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a eleştiriler sıralayarak “Ben hayatımın hiçbir zamanında Ümit Özdağ ile bir olmadım MHP’de bile” demişti.

Ümit Özdağ’dan Süleyman Soylu’ya: Görevin bittiğinde tutuklanacaksın

“SOYLU ZIVANADAN ÇIKMIŞTIR”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun dün canlı yayında Özdağ’a “Hiç adam yerine koymam. Kabul etmem; bunun söylerseniz toplantıyı terk etmem. Ben bu adamı adam yerine ve insan yerine koymam. Bu hayvandan aşağı bir adamdır. Bu kadar basit. Adam yerine koymam. Kendisi adam yerine girmeye çalışıyor Soros çocuğudur ve operasyon çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir” demesi üzerine Enginyurt da Soylu’ya karşı Özdağ’ı savundu. Enginyurt yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Ümit Özdağ, Türk milletinin temsilcisi, TBMM’nin şerefli bir milletvekilidir. ‘Hayvandan daha aşağı’ diyerek hakaret eden Süleyman Soylu, zıvanadan çıkmıştır. Ümit Özdağ’a yapılan çirkin hakareti şiddetle kınıyorum. Kişinin sözleri seviyesini belirler. Kötü söz, sahibine aittir.”

Soylu: Sessiz İstila bir Soros taktiğidir

Cemal Enginyurt canlı yayında sinirlerine hakim olamadı!

Cemal Enginyurt ile Nesrin Nas arasında sözde Ermeni Soykırımı tartışması