Cemal Enginyurt’tan Savcı Sayan’a çağrı!

Yayın tarihi: 8 Nisan 2022 Cuma 3:25 pm - Güncelleme: 8 Nisan 2022 Cuma 3:33 pm

AKP Ağrı Gençlik Kolları’nın şatafatlı sahuru gündem oldu. Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan sahura 21 bin lirayı belediyenin ödediğini söyledi. Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt, TELE1’de Begümhan Aydoğan’a yaptığı açıklamada, “aynı salonda ben de sahur yapmak istiyorum 21 bin lira  benden” dedi.

Ağrı AKP Gençlik Kolları’nın yaptığı sahur programı gündeme oturdu. Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan sahur programının 700 kişilik olduğunu ve belediye tarafından 21 bin lira ödendiğini söyledi. TELE1’de yayınlanan Begümhan Aydoğan’ın sunduğu Gün Ortası programına konuk olan Cemal Enginyurt, CHP Ağrı İl Başkanına seslenerek “Biz de CHP ile birlikte Demokrat Parti olarak sahur düzenlemek istiyoruz. 21 bin lirayı ben ödeyeceğim” dedi.

AKP Ağrı Gençlik Kolları’nın şatafatlı Ramazan sofrası

Behümhan Aydoğan’ın masrafları Savcı Sayan’ın karşıladığını hatırlatmasının üzerine konuşan Cemal Engünyurt, “Savcı Sayan benim okuldan da arkadaşımdır. Savcı Sayan’a çağrıda bulunuyorum. Biz CHP ile birlikte Demokrat Parti olarak aynı salonda 700 kişi iftar yapmak istiyoruz. Belediye başkanı bizimkini de karşılarsa çok memnun olurum. Ama buna ihtiyacımız yok. Savcı Sayan bu salonla görüşsün. Ben 21 bin lirayı kendim karşılıyorum. Ben de katılacağım” diye konuştu.