Cemal Enginyurt: Demokrat Parti Lideri Gültekin Uysal Cumhurbaşkanı adayı değil

Yayın tarihi: 30 Mart 2022 Çarşamba 12:20 am - Güncelleme: 10 Nisan 2022 Pazar 5:28 pm

Demokrat Partili Cemal Enginyurt, 6 muhalefet partisinin Cumhurbaşkanı adayının kazanması için sonuna kadar mücadele edeceklerini belirterek, “Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Cumhurbaşkanı adayı değildir” dedi.

Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt, TELE1’de Tuba Emlek’in sunduğu Mercek isimli programa konuk oldu. Cemal Enginyurt, Millet İttifakı’nın adayının kim olursa olsun destekleyeceklerini ve bunun bir vatan borcu olduğunu ifade etti. Enginyurt, 6 muhalefet partisinin Cumhurbaşkanı adayının kazanması için sonuna kadar mücadele edeceklerini belirterek, “Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal Cumhurbaşkanı adayı değildir” dedi. Enginyurt’un açıklaması şöyle:

“Demokrat Parti olarak mavi gözlü dev Mustafa Kemal Atatürk’ün mevzubahis vatansa gerisi teferruattır anlayışı ile yine demokrasi gelmesi için siyasi kavgalarımızı bir kenara bıraktık. Millet İttifakı ile bir olmanın millete umut olacağına inanarak hiçbir hesap içerisine girmeksizin partimiz barajı aşmış aşmamış dert etmeksizin Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayının kazanması için sonuna kadar mücadele edeceğiz.

Cemal Enginyurt’tan Soylu’ya: Polise mi gücün yetiyor!

ERDOĞAN’IN İŞİNE YARAR BAKMASIZIN ALTI PARTİ KİMİ GÖSTERİRSE DESTEKLEYECEĞİZ

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Cumhurbaşkanı adayı değildir. Millet İttifakı’nın adayı her kim olursa olsun şu olursa Erdoğan’ın işine yarar bakmaksızın altı parti kimi gösterir ise Demokratlar o adayın kazanması için mücadele edecek. Bizim için vatan borcudur.”

 

Selim Temurci: Adayımız Davutoğlu