Cemaat, suç örgütü ve Ultraslan lideri birarada… Amaç:Büyük Türkiye İmparatorluğu kurmak

Yayın tarihi: 5 Şubat 2019 Salı 2:59 am - Güncelleme: 5 Şubat 2019 Salı 2:59 am

Cemaat, suç örgütü ve Ultraslan lideri birarada… Amaç:Büyük Türkiye İmparatorluğu kurmak

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in, AKP – MHP Cumhur İttifakı’na destek ve silahlanma çağrısı yapması 2017 yılında yapılmış bir ziyareti tekrar gündeme getirdi. Gündeme gelmesinin nedeni de, biraraya gelenler ve burada yapılan, “Büyük Türkiye imparatorluğu” açıklamasıydı.

Fetih TV’de yayınlanan görüntülerde, Organize suç örgütü liderliğinden hükümlü Sedat Peker, Galatasaray’ın taraftar grubu UltrAslan tribün lideri Sebahattin Şirin, gençliğinde tribün liderliği yapmış olan İsmailağa Cemaati’ne bağlı Dirayetli Toplum Geliştirme Derneği’nin onursal başkanı Nezir Yıldız’ı ziyarette bulunuyor.

Cemaat lderi Nezir Yıldız ziyaretin nedenini, ‘Büyük Türkiye İmparatorluğunu kurmak için elimizden ne gelir, ne yapabiliriz onu konuştuk’ diyor.

Sedat Peker, ‘Barış İçin Akademisyenler’e yönelik “Oluk oluk kanlarınızı akıtacağız ve kanlarınızla duş alacağız” sözlerinin ardından yaptığı ‘Silahlanın’ çağrısı ile Fetih TV’de yayınlanan bu görüntüler ve ‘Büyük Türkiye İmparatorluğu kurmak’ sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’den seçim öncesi ‘Silahlanın’ çağrısı.

“Büyük Türkiye İmparatorluğu” kurmak için biraraya gelen “Atatürk ve Cumhuriyet düşmanlarının” buluşmasına tepki yağdı. Tepkiler arsında sık sık Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Türkiye cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. en doğru, en hakiki tarikat,medeniyet tarikatıdır…” sözü hatırlatıldı.

“Organize suç örgütü lideri” sıfatıyla daha önce ceza alan Sedat Peker’in, bir süre önce de Beşiktaş’ın Çarşı grubundan bazı isimlerle birlikte bir yemek masasında çekilen görüntüleri nedeniyle tartışma yaratmıştı.