Cem Yılmaz’dan Metin Akpınar’a ‘kumaş’ yanıtı

Yayın tarihi: 23 Kasım 2021 Salı 8:24 am - Güncelleme: 23 Kasım 2021 Salı 8:24 am

Usta oyuncu Metin Akpınar katıldığı bir Tv programında Cem Yılmaz ile ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu. Akpınar’ın Cem Yılmaz için ‘Aktör kumaşı zayıf’ sözlerine Yılmaz’dan yanıt geldi.

Haber Global’de yayınlanan Candaş Tolga Işık’la Az Önce Konuştum’ programına katılan Metin Akpınar, Cem Yılmaz’ın sahne ve oyunculuk performansını değerlendirdi. Akpınar’ın Cem Yılmaz için söylediği sözlere Cem Yılmaz’dan yanıt geldi.

CEM YILMZ’DAN YANIT

Türkiye’deki stand-upçılarla ilgili yorum yapan Metin Akpınar, “Zeki çok belki ama iyi konuşan yok. Cem Yılmaz da dahil. Çok beğeniyorum. Çok zeki çocuk, mükemmel işler yapıyor. Ama aktör kumaşı zayıf. Olmak zorunda değil. Stand-up’da aktörlük gerekmiyor. Ama iyi konuşmak, tonlama da daha büyük başarılar bekliyor insan” dedi. Cem Yılmaz da programın ardından sosyal medya hesabından Metin Akpınar’a yanıt verdi.  Yılmaz paylaşımında, “Kıymetli büyüğümüz Metin Akpınar beni bir söyleşisinde değerlendirmiş. Sağolsun, teşekkür ederim. 6 yaşındayken ilk izlediğim performans Devekuşu Kabare’nin ‘İnsanlığın Lüzumu Yok’ oyunuydu. Her işini pür dikkat izledim. Bir gün o da beni sahnede izlerse çok mutlu olurum” ifadelerini kullandı.

“SEVMEDİĞİM İHTİYAR TİPİNE DÖNÜYORUM”

Mizah yazılarını da değerlendiren Akpınar, “Ben rafine bulmuyorum. Biraz seviyesiz buluyorum. Maalesef. Eski çizerleri de özlüyorum. Mizah yazısı yazılmaz hale geldi” diye konuştu. Işık’ın “En çok neye gülersiniz?” sorusuna ise Akpınar, “Uzun yıllar Zeki’ye güldüm. Ondan evvel İsmail Dümbüllü’ydü. Bizim komedyenimiz oydu. Karagöz Hacivat ile de çok ilgilendim. Son zamanlarda absürt espriye gülmeye başladım. Biraz daha rafine espri arıyorum. Her şeye gülmez hale geldim. Her şeye gülününce de kızar oldum. Babacan bir ihtiyar olacağımı düşünüyorum, öfkeli bir ihtiyar oldum. Hiç sevmediğim bir ihtiyar tipine dönüyorum.” dedi.

Metin Akpınar: Ben davadan beri ölü taklidi yapıyorum