Cem Yılmaz uyarmıştı… Yeni gösterisinde karaborsaya engel olamadı

Yayın tarihi: 1 Ağustos 2019 Perşembe 1:22 pm - Güncelleme: 1 Ağustos 2019 Perşembe 1:22 pm

Yüksek fiyata bilet almayın diye uyarı yapan Cem Yılmaz’ın İstanbul gösterisinin biletleri satışa çıkmasıyla karaborsaya düşmesi bir oldu.

Komedyen, oyuncu, yönetmen Cem Yılmaz’ın İstanbul’da sahneleyeceği “Diamond – Elite – Platinum – Plus” isimli stand-up gösterisinin biletleri bu sabah saat 11’de internet üzerinden satışa sunulduktan kısa süre sonra tükendi.

Biletix üzerinden satışa sunulan biletler tükendikten sonra farklı siteler üzerinden çok yüksek fiyatlara satılmaya başladı. Yılmaz’ın gösterisini Zorlu PSM’de sergileyeceği bazı günlerde biletlerin kara borsada normal satış fiyatının yaklaşık üç katına satıldığı görülüyor. Biletlerin Biletix’te satışa sunulduktan dakikalar sonra bu sitelerde yer alması dikkati çekti.

Biletix’in sitesinde bazı kategoriler de boş koltuk var gibi görülse de, satın alma ekranına gelindiğinde “Aradığınız kategoride yer bulunamamıştır” uyarısı veriliyor. Biletix’in kişi başına 4 bilet alma limiti koymasına rağmen ikinci el bilet satışı yapan internet sitelerinde yüzlece bilet satışa sunuldu.

Yılmaz, geçen aylarda “Diamond-Elite-Platinium-Plus” gösterisinin 2 yıl devam edeceğini belirterek oyuna gelmek isteyenlere karaborsadan bilet almamaları yönünde tavsiyede bulunmuştu. Yılmaz, “Gösteri için karaborsa, yüksek rakamlı bilet almayın, sormayın ki satan olmasın, gerek yok anlamlı değil. Bu mecradan aynı duyuruyu bir kaç kere yaptım. Evet bilet yok evet yer yok ne güzel … ama gösteri 2 sene devam edecek fahiş fiyatlı biletlere ilgi göstermezseniz sevinirim” şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu.