Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya’nın havuz pozlarına mahkemeden karar

Yayın tarihi: 12 Nisan 2022 Salı 11:07 am - Güncelleme: 12 Nisan 2022 Salı 11:07 am

Komedyen Cem Yılmaz, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya ile, geçen yıl Bodrum’daki yazlığın havuzunda görüntülendikleri için ‘Özel hayatın ihlal edildiği’ni gerekçe göstererek şikayetçi olmuştu. Savcılık, çevreden rahatlıkla görülebilen bahçeyi mahrem alan saymadı.

Cem Yılmaz, Bodrum’daki yazlığının havuzunda o dönem birlikte olduğu sevgilisi Serenay Sarıkaya ile görüntülenmişti. Ünlü komedyen, bahçesinin içini gözetleyen ve izinsiz görüntü alan gazeteciler hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Sabah’tan Dilek Yaman Demir’in haberine göre Cem Yılmaz, dilekçesinde evinin uzak, bahçesinin ise ağaçlarla kaplı olduğunu söyleyip kendisini görüntüleyenlerin düzenek kurarak, objektifle özel hayatını görüntülediğini belirtmişti.

JANDARMA İNCELEME YAPTI

Savcılık, olaylardan sonra konuyla ilgili soruşturma başlatmıştı. Yürütülen soruşturma kapsamında jandarma ekipleri Cem Yılmaz’ın Bodrum’daki evinde inceleme başlattı.

TAKİPSİZLİK KARARI ÇIKTI

Yapılan incelemelerde evin havuzunun etraftan çıplak gözle görülebilmesine imkân olduğuna dair rapor verildi. Savcılık, bu rapora dayanarak Cem Yılmaz’ın özel hayatının ihlal edilmediği, evin mahrem alanına girilmediği ve her ne kadar bahçe konutun bir parçası olsa da içerinin çıplak gözle görülebildiğini, çekilen fotoğrafların suç teşkil etmediğini belirterek takipsizlik kararı verdi.

Cem Yılmaz yeni kız arkadaşıyla görüntülendi