Cem Yılmaz: Hayat pahalılığından şikayet etmeyen kişi ya hırsızdır ya deli

Yayın tarihi: 6 Şubat 2022 Pazar 4:22 pm - Güncelleme: 6 Şubat 2022 Pazar 4:22 pm

Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hayat pahalılığına isyan ederek “Bence hayat pahalılığından yakınmayan biri, ya hırsızdır ya deli” dedi.

Gelen fahiş fiyatlı faturala ve zamlara isyan eden isimler arasına komedyen Cem Yılmaz da  girdi. Twitter hesabından paylaşım yapan Yılmaz, “Eskiden şey vardı , ödediğiniz vergiler size yol, su, elektrik olarak geri dönüyor !! Bir çok giden memnun ki yerinden, çok seneler geçti dönen yok seferinden. Bence hayat pahalılığından yakınmayan biri, ya hırsızdır ya deli. İyi günler” ifadelerini kullandı.

“KURUMLAR VERGİMİ HESAPLADIK DA O YÜZDEN KONUŞUYORUM…”

Kendisini eleştirenlere de yanıt veren Yılmaz şunları söyledi:

“Otomobil Avrupa’da bu kadarken bizde niye bu kadar diyorsun , ‘E var ki alıyon’ diyo. Lan her şey bu kadar pahalı olmasa sen de alıcan. Her şeyi simit üzerinden konuşmaktan zaten şüphelenmek lazım. ‘Bari simit pahalı olmasın’ diye ideal mi olur. Peh.”

“İşine bak Ceeam ! Bakıyorum zaten kurumlar vergimi gecen hesapladık da o yüzden konuşuyorum…yoksa biz de mi ‘Simit çok pahalı yaa’ diyip sıramızı savalım mı ? Memleket diyorum …zengin …zengin ! Yalnızca bizim haberimiz yok ! Misal hava 32 derece hissedilen 18 gibi düşün”

Ceylan Ertem elektrik faturasını paylaşıp isyan etti: Haram olsun