Cem Karaca’yı oynayan İsmail Hacıoğlu’ndan Melisa Aslı Pamuk’a tepki: Mülteci olarak yerleşmediyse…

Yayın tarihi: 23 Ocak 2024 Salı 11:11 am - Güncelleme: 23 Ocak 2024 Salı 11:31 am

Fransa’da evine giren hırsız tarafından pasaportu çalınan Melisa Aslı Pamuk, başrol olduğu Cem Karaca’nın Gözyaşları filminin galasına katılamadı. İsmail Hacıoğlu ise filmdeki partneri Pamuk’un galaya gelmemesiyle ilgili “Mülteci olarak yerleşmediyse gelmesi lazımdı” sözleriyle ateş püskürdü.

Başrollerinde İsmail Hacıoğlu, Fikret Kuşkan, Yasemin Yalçın, Melisa Aslı Pamuk, Meral Çetinkaya, Buçe Buse Kahraman ve Melisa Döngel’in paylaştığı Cem Karaca’nın Gözyaşları filminin galası dün akşam yapıldı. Bir süredir Fransa’da yaşayan ve evine giren hırsız tarafından pasaportu çalınan Melisa Aslı Pamuk, Kadınlara Mahsus’tan sonra başrol olduğu Cem Karaca’nın Gözyaşları filminin galasına da katılamadı.

Diğer bir başrol olan İsmail Hacıoğlu ise duruma tepki gösterdi.

“MÜLTECİ OLARAK YERLEŞMEDİYSE GELMESİ LAZIM”

Yurt dışında olduğu ve pasaportu çalındığı için daha önce rol aldığı Kadınlara Mahsus filminin galasına katılamayan Melisa Aslı Pamuk, Cem Karaca’nın Gözyaşları galasına da katılamadı. Kırmızı halıda soruları yanıtlayan İsmail Hacıoğlu, Pamuk’un galaya katılmamasıyla ilgili “Mülteci olarak yerleşmediyse gelmesi lazım” diyerek ateş püskürdü.

Pasaportu çalınan Melisa Aslı Pamuk rol aldığı filmin galasına katılamadı

Kaynak: TELE1