Cem Bölükbaşı beyin sarsıntısı geçirdi

Yayın tarihi: 26 Mart 2022 Cumartesi 4:45 pm - Güncelleme: 26 Mart 2022 Cumartesi 4:45 pm

Formula 2’de Türkiye’yi temsil eden Cem Bölükbaşı, Suudi Arabistan Grand Prix’si anteman turlarında kaza geçirdi. Beyin sarsıntısı geçirdiği öğrenilen Bölükbaşı, Cidde’deki yarışta yer alamayacak.

Formula 2’de  yarışan  milli pilot Cem Bölükbaşı, sezonun ikinci yarışı olan Suudi Arabistan Grand Prix’inin ilk antrenman seansında dün (25 Mart) kaza yaptı. Bölükbaşı, duvara çarpan araçtan çıkarılırken seans kırmızı bayrakla durdurulmuştu. Cidde Pisti’ndeki bariyerlerin onarılmasının ardından ise antrenman seansı kaldığı yerden devam etmişti.

Cem Bölükbaşı, yaşanan kaza sonrası sosyal medya hesabından iyi olduğunu ifade etse de Formula 2, yarışa devam edemeyeceğini açıkladı. Yapılan açıklamada, gerçekleştirilen sağlık kontrollerinin ardından Cem Bölükbaşı’nın beyin sarsıntısı sebebiyle geceyi hastanede geçirdiği, yarışmaya uygun olmadığı için ise yarıştan çekildiği ifade edildi.

CEM BÖLÜKBAŞI AÇIKLAMA YAPTI

Verilen karar sonrasında Bölükbaşı, sosyal medya hesabından bir açıklama yayımlandı. Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Cem Bölükbaşı şunları dile getirdi:

“Herhangi bir sorunum yok. Tüm gerekli kontroller yapıldıktan sonra, kazanın yapısı gereği tedbir amacıyla bu hafta sonu Cidde yarışlarında yer alamayacağım açıklandı”

Ehliyetini yenilemeyenler dikkat! Tarih verildi