Cem Adrian’dan doğum günü için anlamlı istek

Yayın tarihi: 26 Kasım 2020 Perşembe 11:28 pm - Güncelleme: 26 Kasım 2020 Perşembe 11:29 pm

Sanatçı Cem Adrian, doğum günü öncesinde sevenlerinden SMA hastası bebeklere destek istedi. Adrian, “Ben seven herkesten minimum 10 TL istiyorum.” dedi.

Ünlü sanatçı Cem Adrian 30 Kasım’daki doğum günü öncesinde Instagram hesabından yaptığı paylaşımla SMA hastası bebeklerin tedavilerine destek olunmasını istedi.

“Doğum günüm dolayısıyla ilk kez sizden hediye istiyorum” diyen Adrian, kendisini seven herkesten minimum 10 TL değerinde destek beklediğini duyurdu.

“BENİ SEVEN HERKESTEN DESTEK BEKLİYORUM”

40. yaşını kutlamaya hazırlanan sanatçı şu ifadeleri kullandı:

“30 Kasımda, doğum günüm dolayısı ilk kez sizden hediye istiyorum… Biliyorum ki yaşadığımız şu garip günlerde, pandemi dolayısı ile herkes çok iyi durumda değil… Ama benim için yapabileceğiniz bir şey var. Artık 40 yaşında olacağım beni kırmazsınız…  Aşağıda yardım ve destek bekleyen erişebildiğimiz tüm SMA hastası bebeklerimizin instagram hesapları ve bu fotoğraf gönderisinin devamında “aciliyetler ve ihtiyaçlar tabloları var” …Çok büyük rakamlar gibi görünseler de elimizden ne gelirse işte… Daha önce bu meblağların toplanabildiğine defalarca şahit olduk. Beni seven herkesden minimum 10 tl istiyorum… Lütfen üşenmeyin. Bir çocuk seçin, instagramlarına girin, hesap numaralarını bulun ve onlara destek olun. Destek olduğunuz bebeğin instagram adresini bu gönderinin altına ekleyin… Hadi bunu yapın ki… Mutlu ve umutlu yıllar olsun hepimize…”

Cem Adrian tarafından paylaşılan SMA hastası beebklerin listesi ise şöyle: