Celal Şengör seçimde kimi destekleyeceğini açıkladı

Yayın tarihi: 13 Mayıs 2023 Cumartesi 4:06 pm - Güncelleme: 13 Mayıs 2023 Cumartesi 5:47 pm

Gazeteci Fatih Altaylı, Şengör'ün kendisini ulaştığını belirterek, "Sosyal medyada oyunu Sinan Oğan’a vereceği şeklindeki paylaşımı görmüş ve çok sinirlenmiş" dedi.

Altaylı, Şengör'ün Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vereceğini bildirdi. Altaylı'nın Twitter paylaşımı şöyle:

"Şimdi Celal Şengör aradı. Sosyal medyada oyunu Sinan Oğan’a vereceği şeklindeki paylaşımı görmüş ve çok sinirlenmiş. “Oyumu Kemal Kılıçdaroğlu’na vereceğimi lütfen duyur. Oyum Kemal Beye” diye yazmamı rica etti. Geçen hafta da Canan Kaftancıoğlu’na sandık görevlilerinize kumanya yollayayım mı diye sormuştu."


" />

Yer bilimci Prof. Dr. Celal Şengör’ün ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ı destekleyeceği iddiasını reddetti. Şengör, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceğini açıkladı.

Celal Şengör’ün 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ATA İttifakı adayı Sinan Oğan’ı destekleyeceğini iddia edildi.

“ÇOK SİNİRLENMİŞ”

Gazeteci Fatih Altaylı, Şengör’ün kendisini ulaştığını belirterek, “Sosyal medyada oyunu Sinan Oğan’a vereceği şeklindeki paylaşımı görmüş ve çok sinirlenmiş” dedi.

Altaylı, Şengör’ün Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceğini bildirdi. Altaylı’nın Twitter paylaşımı şöyle:

“Şimdi Celal Şengör aradı. Sosyal medyada oyunu Sinan Oğan’a vereceği şeklindeki paylaşımı görmüş ve çok sinirlenmiş. “Oyumu Kemal Kılıçdaroğlu’na vereceğimi lütfen duyur. Oyum Kemal Beye” diye yazmamı rica etti. Geçen hafta da Canan Kaftancıoğlu’na sandık görevlilerinize kumanya yollayayım mı diye sormuştu.”

ŞENGÖR: YAPILAN AHLAKSIZLIKTIR

Altaylı, Şengör’ün konuyla ilgili açıklama yaptığı videoyu da paylaştı. Şengör şunları dile getirdi:

“Cumhurbaşkanlığı seçimi için Sinan Oğan beyi desteklediğim konusunda Ötüken Belediyesi adı altında benim bilmediğim bir kaynak tarafından yayın yapılmış. Bunun gerçekle hiçbir alakası yoktur. Yapılan düpedüz ahlaksızlıktır. Benim oyum Kemal Kılıçdaroğlu beyedir. Başından beri böyleydi. Bunu da halkımıza ilan etmek isterim”

Kılıçdaroğlu seçime saatler kala gençlerle Anıtkabir’i ziyaret etti