CHP tartışması CNN Türk’ü canlı yayınını karıştırdı: Necdet Saraç Hadi Özışık’a ‘ince ayar’ verdi!

Yayın tarihi: 28 Kasım 2019 Perşembe 11:30 am - Güncelleme: 28 Kasım 2019 Perşembe 1:02 pm

Gazeteci Necdet Saraç ile Hadi Özışık, CNN Türk’te karşı karşıya geldi. Saraç, Hadi Özışık’ın CHP’deki tartışmalarla ilgili sözlerini çarpıtmasına müdahale etti. İkili arasında sert diyaloglar yaşandığı programda Saraç kendine ait haber siteleri bulunan Özışık’a “Ya Muharrem inceyi daha önce kaç kere manşet yaptınız” diye sordu.

 

Saray’a giden CHP’li’ tartışmasının yankıları sürüyor. Abc Gazetesi yazarı Necdet Saraç ile Hadi Özışık, CNN Türk’te karşı karşıya geldi. Hadi Özışık’ın CHP’deki tartışmalarla ilgili sözleri üzerine  ikili arasında sert diyaloglar yaşandı. Necdet Saraç, Hadi Özışık’a, “Bir şey soruyorum ya inceyi daha önce kaç kere manşet yaptınız?  İşinize gelmiyor değil mi?” diye sordu.  Saraç’a cevap veren Hadi Özışık, ‘Öyle yaklaşma, böyle yaklaşma ya ayar vermenize gerek yok’ dedi.

Saraç, ‘Siz her fırsatta bir şey olsun da buna giydirelim diye düşünüyorsunuz, bu son derece yanlış, inanın bizi izleyenler nefreti görüyor. Ben sizi dinledikçe nası bir psikolojiye sürükleniyorum… Ciddi söylüyorum, buradan bir şey çıkmaz. Yanlışa yanlış demek gerekiyor. İşinize geldiği gibi yapıyorsunuz. Biraz vicdanlı olun, biraz mantığını ve aklınızı öne çıkarın. Muharrem İnce’yi daha önce kaç kere manşet yaptınız. İşinize gelmiyor değil mi?” ifadelerini kullandı.

‘Siz beni CHP’lilerin önüne attınız…’

Özışık, ‘Ben Muharrem İnce’yi takip ettim, yanına gittim, siz beni CHP’lilerin önüne attınız’ diye konuştu.

 

AKP, İBB’den milyarca liralık mal kaçıyor