Çay işçilerini taşıyan otomobil alev aldı: 3 ölü, 1 yaralı

Yayın tarihi: 23 Mayıs 2020 Cumartesi 4:34 pm - Güncelleme: 23 Mayıs 2020 Cumartesi 4:34 pm

Trabzon’un Of ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan çay işçilerinin içerisinde olduğu otomobil elektrik direğine çarparak alev aldı. Kazada otomobildeki Azerbaycan uyruklu 3 çay işçisi yanarak yaşamını yitirdi, 1 işçi de ağır yaralandı.

Kaza, saat 1130 sıralarında Of-Çaykara karayolunda meydana geldi. Azerbaycan uyruklu Fariş Farişov’un kullandığı 61 MA 0611 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu beton elektrik direğine çarptıktan sonra alev aldı.

Otomobilde sıkışan 3 çay işçisi yanarak can verdi, sürücü ise yaralı olarak kurtuldu. İhbar üzerine kaza yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiyenin müdahalesi ile söndürülen yangında 3 çay işçisinin cansız bedeni otomobilden çıkarıldı.

Yaralı sürücü ise olay yerinde yapılan müdahalesinin ardından Of Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden 3 işçinin cansız bedenleri hastane morguna kaldırıldı.  Azerbaycan uyruklu 3 işçinin kimlikleri belirlenmeye çalışılıyor.

VALİ KAZA YERİNE GELDİ

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, kaza yerine gelerek incelemelerde bulundu. Vali Ustaoğlu, otomobilin elektrik direğine çarpması sonucu alev aldığını belirterek kazada 3 kişinin hayatını kaybettiğini 1 kişinin ise yaralandığını söyledi.