Çavuşoğlu: Bütçemiz bittiğinde sayın bakanımızın gözlerine bakıyoruz

Yayın tarihi: 12 Aralık 2022 Pazartesi 9:46 pm - Güncelleme: 12 Aralık 2022 Pazartesi 11:58 pm

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye ile Dışişleri bakanlıklarının 2023 yılı bütçeleri üzerinde yürütme adına  söz aldı. Çavuşoğlu konuşmasında, “Bütçemiz bittiğinde sayın maliye bakanımıza gidiyoruz. Gözlerine bakıyoruz. Gözlerinde ışıltı varsa talebimizi iletiyoruz.” dedi.

Hazine ve Maliye ile Dışişleri bakanlıklarının 2023 yılı bütçe görüşmeleri devam ediyor. TBMM’de söz alan Çavuşoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati‘ye dönerek “Bütçemiz bittiğinde sayın maliye bakanımıza gidiyoruz. Gözlerine bakıyoruz. Gözlerinde ışıltı varsa talebimizi iletiyoruz. Gözlerinde ışıltı yoksa sayın bakanımız bugün gidelim yarın gelelim diyoruz.” ifadelerini kullandı.

Çavuşoğlu, şöyle konuştu:

Kısıtlı kaynaklarımızı mütevazi bütçemizi en etkin şekilde kullanmaya gayret ediyoruz. Bütçemiz bittiğinde sayın maliye bakanımıza gidiyoruz. Gözlerine bakıyoruz. Gözlerinde ışıltı varsa talebimizi iletiyoruz. Gözlerinde ışıltı yoksa sayın bakanımız bugün gidelim yarın gelelim diyoruz. Sağ olsun ne zaman ihtiyacımız olsa veriyorlar kendisine çok teşekkür ediyorum.

Nureddin Nebati EYT sorusuna gülüp geçti