Caviar,  iPhone 13 için harekete geçti. 

Yayın tarihi: 25 Haziran 2021 Cuma 9:30 am - Güncelleme: 24 Haziran 2021 Perşembe 2:50 pm

Caviar ismini mutlaka duymuşsunuzdur. Caviar, Rusya merkezli bir mücevher şirketi ve çeşitli telefon modellerini altın ve değerli taşlarla kaplayarak oldukça fazla ilgi çekiyor.

Caviar, Premium düzeyindeki modelleri kıymetli taşlar ve metallerle süsleyerek astronomik fiyatlarla satışa sunmasıyla ünlü bir şirket. Nitekim bu şirket şimdilerde iPhone 13 için hazırlıklar yapmaya başlamış durumda.

Yeni iPhone modellerinin çıkışına yaklaşık olarak 3 aylık bir süre kaldı. Muhtemelen bu süre değişiklik gösterecektir.  Fakat yeni iPhone modellerinin son çeyrekte çıkması kesin olduğu söylenebilir.

Caviar

Caviar da 3 ay sonra çıkacak olan iPhone modelleri için 2 farklı konsept tasarladığını duyurdu.  Bu konseptlerden biri genellikle uzay endüstrisinde kullanılan karartılmış titanyum.Eğer karartılmış titanyum ile kaplı bir iPhone 13 satın almak isterseniz 12.750 dolar civarında bir ödeme yapmanız gerekiyor.

Ürünün klasik olmasını istiyorsanız ve 7 mikron kalınlığında altın kaplama sizin için kafi ise o zaman 14.290 doları gözden çıkarmanız gerekebilir.

Caviar’ın bu konseptleri sipariş üzerine hazırladığını da hatırlatalım. Yani rastgele bir dükkana gidip de Caviar imzalı bir iPhone almanız mümkün değil.

The Suicide Squad için yeni fragman yayınlandı