Çatısı çöken hastane hakkında yeni gelişme

Yayın tarihi: 11 Aralık 2018 Salı 10:12 am - Güncelleme: 11 Aralık 2018 Salı 10:12 am

Türkiye’nin en büyük göğüs hastalıkları hastanelerinden Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin geçtiğimiz hafta ameliyathane ve yoğun bakım ünitelerinin bulunduğu kısmının çatısı çökmüştü. Çökme nedeniyle de ameliyatlar ertelenmişti.

Sözcü’den Sevgim Begüm Yavuz’un haberine göre, bu olay sonrası hastanenin ameliyathane ve yoğun bakım ünitelerinin Sultanbeyli’ye taşınmasına karar verildi.

İstanbul Maltepe’deki Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ameliyathane ve yoğun bakım ünitelerinin bulunduğu D Blok’un çatısı çökmüş, binanın üst katındaki bazı tıbbi cihazlar da sular altında kalmıştı. Geçtiğimiz hafta yaşanan bu olay nedeniyle ikisi acil yaklaşık 10 hastanın ameliyatı da ertelenmişti.

SULTANBEYLİ’YE TAŞINIYOR

Tadilata alınan D Blok’taki ameliyathane ve yoğun bakım ünitelerinin Sultanbeyli’ye taşınacağı öğrenildi. Taşınma işlemi nedeniyle de ameliyatlar bir hafta süreyle durduruldu. Öte yandan hastanede taşınma işlemlerinin başladığı ve cuma günü tamamlanacağı öğrenildi.

İlgili haber:

Süreyyapaşa Hastanesi’nde çatı çöktü