Cannes’da Erkan Petekkaya’dan sonra ikinci hırsızlık vakası

Yayın tarihi: 28 Mayıs 2022 Cumartesi 7:15 pm - Güncelleme: 28 Mayıs 2022 Cumartesi 7:15 pm

Cannes Film Festivali’nde oyuncu Erkan Petekkaya’nın telefonunun çalınmasının ardından bu kez de Nilperi Şahinkaya hırsızlık şokunu atlattı. Ünlü oyuncunun kimliği ve pasaportu çalındı.

Fransa’da gerçekleştirilen Cannes Film Festivali’nde hırsızlık olaylarının ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Erşan Kuneri dizisinde ‘Seyyal’ karakterine hayat veren ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, bu yıl 75’incisi düzenlenen Cannes Film Festivali’nde hırsızlık olayı yaşayan son ünlü oldu.

Arkadaşlarıyla kaldığı villaya hırsız giren ünlü oyuncunun kimliği ve pasaportu çalındı. Olay sonrası Şahinkaya, soluğu Marsilya’daki Türkiye Konsolosluğu’nda aldı. 34 yaşındaki oyuncu konsolosluktan geçici pasaport çıkartmak zorunda kaldı.

NE OLMUŞTU?

Oyuncu Turner Smith’in geçen yıl Cannes Film Festivali’nde kızıyla dışarıda kahvaltı ederken odasından mücevherleri çalınmasının ardından bu yılki festival öncesi film yıldızlarına ‘olası hırsızlıklara karşı dikkatli olun’ uyarısı yapılmıştı.

Uyarının hemen ardından oyuncu Erkan Petekkaya, festival için gittiği Cannes’da kapkaça uğramış, telefonunu çalan hırsızın peşinden koşup yakalayarak polise götürmüştü.

Cannes’da konuşma yapan Emin Alper, Çiğdem Mater’e selam gönderdi