Canlı yayında eşinin cinsel içerikli videosunu izletti

Yayın tarihi: 2 Ekim 2021 Cumartesi 3:37 pm - Güncelleme: 4 Temmuz 2022 Pazartesi 9:14 am

FOX TV’de ‘Fulya ile Umudun Olsun’ isimli programında Celal Bilgin isimli kişi, eşi olduğunu iddia ettiği kadının cinsel içerikli videosunu izletti.

Türk televizyon tarihinde unutulmayacak bir skandala imza atıldı. Canlı yayında cinsel içerikli video izletildi. Tepki çeken olay, FOX TV’de Fulya Öztürk’ün sunduğu ‘Fulya ile Umudun Olsun’ isimli programında yaşandı.

Programa katılan Celal Bilgin isimli kişi, sosyal medyada izlediği cinsel içerikli videodaki kadının, ameliyat izlerinden tanıdığı eşi G.D. olduğunu öne sürdü.

İnternetten tanışıp 18 ay sonra evlendiği ve çocuk sahibi olduğu eşini tespit ettiğini söyleyen Celal Bilgin, izlediği görüntülerden sonra çocuğu için DNA testi istedi.

Canlı yayında tartışılan konuda iddialarını kanıtlamak isteyen Bilgin, sunucu Fulya Öztürk ve diğer konuklara söz konusu görüntüleri izletti. Bu sırada, Öztürk’ün “Tövbe Yarabbi sesini kapat… Ben izleyemem bunlar meraklı” dediği duyuldu.

“ŞÜPHELENDİĞİM İÇİN SİTELERE BAKTIM”

Program Avukatı Handan Bakbak’ın “Sen böyle içerikli videoların peşinde misin?” sorusuna Bilgin ise “Peşinde değilim. Ben böyle bir şeyin olabileceğini düşündüğüm için sürekli girip böyle sitelere baktım” dedi.

PORTAKAL’DAN TEPKİ: BÖYLE İÇERİKLERE İZİN VERENLERDE KABAHAT

Skandala eski FOX TV sunucusu Fatih Portakal’dan da tepki geldi. Portakal, sosyal medya hesabından “Bu ve benzerlerine program denmemeli. Sadece reyting amaçlı saçma sapan, iğrenç içerikler. Böyle içeriklere izin verenlerde kabahat. ‘Halk bunu izliyor, istiyor’ demekse ilkesizlik” diye yazdı.