Canlı yayında Ali Koç’tan Ersin Düzen’e çarpıcı sözler: Sen neden heyecanlanıyorsun?

Yayın tarihi: 21 Ocak 2020 Salı 12:02 pm - Güncelleme: 21 Ocak 2020 Salı 12:15 pm

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “Vedat konusunu ele alalım. Sanki ilk kez böyle oluyor. Söz konusu Fenerbahçe olunca herkes ayağa kalkıyor.” yorumuna “Yapmayın rica ediyorum” diyen Ersin Düzen’e “Sen neden heyecanlanıyorsun” yanıtını verdi.

TRT Spor’da gündemi değerlendiren Ali Koç, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ali Koç, “Bizimle ilgili Federasyondan sızan konular hep olumsuz yönde. Niye Federasyondan bir şey sızıyor, niye harcama limitim birkaç gazeteciye veriliyor? Bunu derinlemesine açabiliriz. Açarsak sen ne kadar bu mevkiinde kalabilirsin ama burada doğru olmayan bir süreç var. Vedat konusunu ele alalım. Sanki ilk kez böyle oluyor. Söz konusu Fenerbahçe olunca herkes ayağa kalkıyor.” dedi.

“SEN NEDEN ÜSTÜNE ALINIYORSUN”

Bu sözler üzerine moderatör Ersin Düzen, “Yapmayın başkanım rica ediyorum” dedi. Ali Koç ise tekrar söze girerek, “Sen neden üstüne alınıyorsun? Sen neden heyecanlanıyorsun? Ben genelden bahsediyorum. Bunun önüne geçme yolu var mı, var. Kuralları değiştireceksiniz. Bana sorarsan Vedat Muriç’in yaptığı hareket sarı kart değil.” açıklamasında bulundu.

 

Ali Koç: Doğru olmayan bir süreç var