İmamoğlu’nu makamında ziyaret eden Kılıçdaroğlu: Yerel yönetimlerde yeni bir süreci başlatıyoruz

Yayın tarihi: 5 Temmuz 2019 Cuma 11:40 am - Güncelleme: 5 Temmuz 2019 Cuma 1:52 pm

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili tartışmalara değinerek, “Eski sisteme dönmeyi hiçbir zaman istemedik. Bir kişinin devletin bütün sorunlarını çözmesi mümkün değil. Demokratik bir parlamenter sistem isteriz” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti. Tören mangası tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu seçim başarısı nedeniyle İmamoğlu’nu kutladı.

Kılıçdaroğlu’na CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi ve CHP il başkanı Canan Kaftancıoğlu da eşlik etti. Belediye binasının girişinde resmi törenle karşılanan Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu’na vatandaşlar da alkış ve tezahüratlarla destek verdi. Binaya girişinde güvenlik görevlileriyle el sıkışan Kılıçdaroğlu, İBB Şeref Defteri’ni imzaladı.

“DUALARIMIZ VE BAŞARI DİLEKLERİMİZ O’NUNLA”

Kılıçdaroğlu deftere, “Sayın Ekrem İmamoğlu, kazandığı İstanbul seçimini bir hizmet yarışına döndürecek. İmamoğlu’na inanıyor ve güveniyoruz. Dualarımız ve başarı dileklerimiz O’nunla” yazdı.