Çankırı’da eğlence mekanında silahlı kavga! 1 ölü, 3 yaralı

Yayın tarihi: 7 Aralık 2023 Perşembe 10:54 pm - Güncelleme: 7 Aralık 2023 Perşembe 11:09 pm

Bireysel silahlanma neticesinde doğan silahlı çatışmaların can aldığı olaylar, Türkiye’nin her yerinde yaşanmaya devam ediyor. Çankırı’da bir eğlence mekanında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı, 5 kişi tutuklandı.

Sokaklarda giderek artan çatışma ve şiddet olaylarının sıklıkla haberlere konu olduğu Türkiye’de, bireysel silahlanma her geçen gün artarak güvenlik zafiyetini bir kez daha ortaya koyuyor. Çankırı’da, 5 Aralık Salı günü husumetli iki grup arasında bir eğlence mekanında silahlı kavga çıktı. Kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı, 5 kişi tutuklandı.

Silahlı kavgada yaralanan İlyas Demirci (36), M.Ç. (44), A.D. (51) ve S.Ş., ihbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Çankırı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Demirci, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

5 KİŞİ TUTUKLANDI

Olay sonrası gözaltına alınan 10 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, şüphelilerden D.Ş., B.Ş., H.H.S., A.D. ve İ.D., çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. O.S.Ç., A.D. ve C.A. adli kontrolle, M.C.İ. ve M.Ç. ise savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı.

Kütahya’da muhtarlar silahlı kavga: 1 ölü bir yaralı

 

 

 

Kaynak: TELE1