Çankaya Nakliyat Güvenli Taşımacılıgın Adresi

Yayın tarihi: 7 Mart 2021 Pazar 4:26 pm - Güncelleme: 8 Mart 2021 Pazartesi 5:43 pm

Ankara ülkemizin en hareketli nüfus yapısına sahip olan bir şehri olarak tanımlanmaktadır. Bu durumdan kaynaklı olarak şehirde evden eve nakliyat faaliyetlerinin de etkili bir düzeyde geliştiğini ifade etmek mümkün olmaktadır.

Ankara evden eve nakliyat profesyonel bir düzeyde sunulan bir hizmet olarak tanımlandığı gibi bu tür hizmetlerin şehirde çok sayıda talep gördüğünü de söyleyebilmek mümkün hale gelmektedir. Özellikle Ankara’da son zamanlarda evden eve nakliyat hizmetlerinin müşterilerin taleplerini isabetli bir şekilde karşılamak noktasında başarılı olduğunu ifade etmek mümkündür!

Ülkemizin hemen her kentinde de evden eve nakliyat hizmetlerinin yoğun bir sektör olarak da tanımlanması mümkündür. Özellikle ulaşım olanaklarının gelişmesine paralel olarak taşımacılık firmalarının da sunduğu hizmetler sürekli gelişim göstermeyi başarmıştır. Bu da doğal olarak ülkemizdeki evden eve nakliyat sektörünün uluslar arası kalite standartlarına uygun bir şekilde hizmet sunuyor olmasını mümkün hale getirmektedir! Ankara günümüz koşullarında yüzde yüz müşteri memnuniyetinin ön plana çıktığı bir taşımacılık hizmetinin de iddialı olduğu bir kent olarak da tanımlanmaktadır!

Taşımacılık konusunda tercih edilecek firmalar özenle seçilmelidir. Zira nakliyat işi dikkatli yapılması gereken işlerdendir. Çünkü eşyaların herhangi bir hasar almadan titizlikle korunması gerekir. Seçilen firmanın bu alanda kaç yıl emek verdiği de araştırılmalıdır. Çünkü uzun yıllar bu hizmeti veren firmalar işini daha hassas yerine getirebilmektedir. Yani taşımacılık sektöründe deneyim sahibi olan bir firmayla çalıştığınız taktirde tam da aradığınız kalite standardında uygun bir şekilde nakliyat hizmeti satın alma olanağına sahip olursunuz! Böylece siz de ayrıcalıklı bir taşımacılık hizmetiyle tanışmak noktasında önemli kazanımları da elde ediyorsunuz!

Asansörlü Nakliyat Hizmetleri

Profesyonel bir taşımacılık faaliyetini yürütebilme kabiliyetinde yer alan firmalar; asansörlü nakliyatın avantajlarını kavramıştır. Çünkü asansörlerin varlığı evden eve nakliyat hizmetini de olumlu yönde etkiler! Neden mi? Zira asansörler sayesinde çok yüksek apartman dairelerinden dahi eşyaların hem pratik hem de güvenli bir şekilde taşınması mümkün hale gelir. Asansörlü nakliyat hizmetleri söz konusu olduğunda karşımıza hem detaylı hem de profesyonel bir çalışma anlayışı çıkar!

Asansörlü nakliyat hizmeti sunan firmalar; en güncel araçları yakından takip ediyor olması şarttır! Bu işi yapan firmaların öncelikle evden eve nakliyat için izin belgelerinin olması gerekir. Ev sahibi olsan kişilerin bu hususta özen göstermesi lazımdır. Profesyonel bir nakliyat şirketi işe ekspertiz yaparak başlar. Ev taşıma süreci en iyi bu hizmet yapılarak başlanır. Aynı zamanda sigorta ve sözleşme gibi evraklar hazırlanır. Siz de bu tür evraklara dikkat edecek olursanız; tanışma işlemi sırasında da herhangi bir sorun yaşamamış olursunuz!

Yakın zamana kadar evden eve nakliyat işlemi tamamıyla işçilerin iş gücü ile yapılırdı. Apartmanlara yapılan asansör sistemi sayesinde eşyaların taşınmasında asansör nakliyatı kullanıldı. Asansörlü nakliyat ağır yüklü eşyaların kamyona yüklenmesini hayli kolaylaştırdı. Böylelikle nakliyat işlemi daha kolay hale geldi. Özellikle günümüz koşullarında tercih edilen asansör araçlarının kullanıcılara mükemmel deneyimler sunabilecek bir kapasiteye sahip bir şekilde hizmet sunduğunu ifade edebiliriz! Bu da doğal olarak Ankara şehri açısından önemli avantajların mevcut olduğu bir durum olarak karşımıza çıkıyor!

Asansörlü Nakliyat Hizmetinin Avantajları

Yeni model asansör araçları nitelik düzeyi yüksek olan bir taşınma işleminin ortaya konulmasında hayati derecede rol oynayan bir unsur olarak karşımıza çıkar! Asansörlü nakliyat hizmetleri her şeyden önce güvenli bir taşınma işleminin gerçekleşmesini mümkün hale getirir! Ayrıca asansörler; seri bir şekilde taşınma işleminin gerçekleşmesi noktasında da önemli kazanımları beraberinde getirmektedir. Elbette ki asansörler iş gücü açısından da hem firmaların hem de nakliyat hizmeti satın alacak olan müşterilerin elini kuvvetlendirmektedir!

Taşınma konusu basit ve kolay gibi gelse de eşyaların teker teker paketlenmesi, sökülmesi geri takılması oldukça zahmetli işlerdir. Bu süreç boyunca bu zahmetli işlerin yükünü sizlerle paylaşıp size yardımcı olacak bir firma bulamazsanız istemediğiniz sonuçlarla karşılaşmanız içten bile değildir. Bu sebeple karşınıza çıkan ilk firmayı seçmek yerine şehrinizde öne çıkan firmalar arasında eleme yapmak en doğrusu olacaktır. Asansörlü nakliyat hizmetlerine paketleme gibi farklı hizmetlerin de dahil olması; nitelik düzeyi oldukça yüksek olan evden eve taşımacılık sektörünün varlığı anlamına gelmektedir!

Ofis Büro Taşımacılığı

Başta evden eve ve şehir içi olmak üzere farklı türlerde nakliyat seçenekleri zengin alternatifler sunsa da ofis taşımacılığı için aynı şeyi söylemek zordur. Nakliyat işi yapan firmaların çoğu yalnızca evden eve nakliyata yoğunlaştığı için ofis, büro ve iş yeri taşımacılığı hizmetleri vermezken bu alanda hizmet veren firmaların da kurumsallık düzeyleri, çoğu zaman güven vermekten uzak ve yetersizdir. Çankaya Nakliyat, ofis taşımacılığı konusundaki eksikleri gidermek ve zengin alternatifler sunmak amacıyla gelişmiş nakliyat hizmetlerinin yanı sıra depolama hizmeti de verir. Böylece A’dan Z’ye kapsamlı bir ofis taşımacılığı hizmeti almış olursunuz.

Ofisiniz için nakliye hizmeti gerekiyor ancak içerisinde yer alan mobilyalara, elektronik eşyalara ve belgelere zarar gelme ihtimalinden çekiniyorsanız Çankaya Nakliyat, tam olarak bu noktada devreye girer ve sigortalı nakliyat hizmeti ile aklınızdaki çekinceleri ortadan kaldırır. Sigortalı ofis taşıma hizmeti sayesinde büro mobilyalarından dekoratif ürünlere, elektronik eşyalardan dokümanlarınıza her şey güvence altına alınır ve ister uzun mesafe olsun ister kısa mesafe; tüm yol boyunca ofis malzemeleriniz sigortalı bir şekilde taşınır.

Çankaya Nakliyat, her taşımacılık hizmetinde olduğu gibi öncelikle taşınacak eşyaları tespit eder ve gruplandırır. Ardından gruplandırılan bu eşyalara uygun paketleme yöntemini seçerek sizin isteğinize göre numaralandırır. Önem derecesine göre numaralandırılan koliler, özellikle taşınma ardından yerlerine yerleştirilecek olan belgeler konusunda büyük rahatlık sağlar. Böylece hangi dokümanlar hangi kolideydi telaşına düşmeden numaralarına göre kolayca ve kısa sürede yerleştirme işlemi gerçekleştirilir. Kolilere yerleştirilemeyen eşyalar içinse özenle demonte işlemi yapılır ve ilgili eşyalar, balonlu naylon ya da streç filmlerle sarılarak belirtilen adrese yönlendirilir

BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN

Harbiye mah. Hürriyet Caddesi 44/B
Çankaya / ANKARA

Telefon: 0(312) 437 38 00 pbx

Mobil: 0(506) 659 9127

[email protected]
www.cankayanakliyat.com.tr

Çalışma Saatleri 08:00- 20:00 arasıdır.

Diğer saatler dışında cep telefonlarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.