Canı aşure çeken sağlık çalışanına CHP’li başkandan sürpriz

Yayın tarihi: 31 Ağustos 2020 Pazartesi 10:58 am - Güncelleme: 31 Ağustos 2020 Pazartesi 10:58 am

Koronavirüs salgını döneminde sağlık çalışanları herkesten daha fazla fedakarlık gösteriyor.

 

Şule Karaman isimli sağlık çalışanı Ekrem İmamoğlu ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’den aşure isteğini sosyal medyada paylaştı. Şule Karaman ” Bugün 24 nöbetindeyim ve sabahtandır aşure konuşuluyor Üzgün yüz keşke beraber aşure yiyebilseydik sizlerle, @ekrem_imamoglu  @kemalcebichp ” ifadelerini kullandı.

KEMAL ÇEBİ’DEN SÜRPRİZ

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi’nde görev yapan Şule Karaman’a sürpriz yaparak görevli sağlık çalışanlarına aşure götürdü. Çebi, Şule Karaman’a yazdığı notta şu ifadeleri kullandı:

Sevgili kızım Şule,

Siz genç arkadaşlarım gerçekten çok önemli ve zahmetli bir iş yapıyorsunuz. Gece gündüz demeden sağlığımız için çalışan senin ve arkadaşlarının hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Bu zorlu mesainizde sizlere kolaylıklar diliyorum. Bir kap aşure ile ağzınız tatlanırken yüzünüzdeki gülümseme de bizim gönlümüzü ısıtacak. İyi ki varsınız.

Afiyet olsun.

Kemal Çebi
Küçükçekmece Belediye Başkanı

TEŞEKKÜR ETTİ

Şule Karaman yine sosyal medyadan Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’ye teşekkürlerini ileterek “Gerçekten beklemediğim bir şekilde mutlu oldum çok teşekkür ederm iyi ki vardınız  @ekrem_imamoglu @kemalcebichp @Kucukcekmecemiz” dedi.