Caner Cindoruk, Sadakatsiz’in ne zaman final yapacağını açıkladı

Yayın tarihi: 1 Mart 2022 Salı 12:15 pm - Güncelleme: 1 Mart 2022 Salı 12:15 pm

Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşan Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Caner Cindoruk’tan dizinin ne zaman biteceği hakkında açıklama geldi. Cindoruk dizinin sona yaklaştığını söyleyerek bu sezon son olduğunu söyledi.

Caner Cindoruk, Cansu Dere ve Melis Sezen’in başrolünü paylaştığı Sadakatsiz dizisinin final tarihini açıkladı. İngiliz yapımı Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz, 2020 yılında yayınlanan ilk bölümünün ardından büyük bir başarı elde etmişti.

İzleyicilerin de fark etmesi ile senaryonun sonuna gelindiği anlaşılan dizinin reytinglerinde düşüş olmasa bile sona yaklaşıldığı tahmin edilmekteydi. Bu nedenle de bazı karakterler diziye veda etmişti. Yeni sezonla birlikte senaristler hikayeyi hareketlendirmek için ellerinden geleni yapsa da istedikleri olmadı.

Dizinin başrol oyuncusu Caner Cindoruk, Med Yapım’ın sahibi yapımcı Fatih Aksoy’un annesinin cenaze töreninde diziyle ilgili önemli bir açıklama yaptı. Cindoruk, bir magazin YouTube kanalına yaptığı açıklamada “Son düzlüğe girdik. Bu sezon bitireceğiz. Son 10 bölümümüz kaldı.” dedi.

Böylece Sadakatsiz’in 60.bölümde final yapacağı belli oldu.

Sadakatsiz dizisinde iki isme veda ediliyor