Canan Kaftancıoğlu’ndan muhalefeti eleştiren Saray’a: Size ne oluyor?

Yayın tarihi: 9 Şubat 2023 Perşembe 10:24 am - Güncelleme: 9 Şubat 2023 Perşembe 10:24 am

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, muhalefeti eleştiren Saray’a halkın acısına dikkat çekerek, “Öfke, kızgınlık en çok onların hakkıyken devleti yönetenler size ne oluyor?” şeklinde yanıt verdi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın muhalefeti hedef alan sözlerine CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’ndan yanıt geldi.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Canan Kaftancıoğlu, “Bu halk, depremzedeler tarifsiz acısına rağmen, mağduriyetine rağmen mağrur durmayı başarıyor. Öfke, kızgınlık en çok onların hakkıyken devleti yönetenler size ne oluyor? Söylediklerine bakıyorum da lütfen öfkenizi bari bu dönemde bırakın acıda ortaklaşalım hiç olmazsa:(“ ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN VE OKTAY MUHALEFETİ HEDEF ALMIŞTI

Recep Tayyip Erdoğan 7 Şubat tarihinde yaptığı konuşmada, “Devlet ve millet el ele vermiş bu tarihi felaketin üzerinden gelmeye çalışırken yalan haberler ve çarpıtmalarla insanımızı birbirine düşürmeye niyetlenenleri yakından takip ediyoruz. Gün, onlarla tartışma günü değildir. Günü geldiğinde şu anda tuttuğumuz defteri de açacağız. Savcılarımız bu tür insanlık dışı yöntemlerle sosyal kaos çıkarmaya tevessül edenleri belirleyip gerekli işlemleri yapıyor” demişti.

Fuat Oktay da dün, “Yok havalimanını biz yapıyoruz kim tutukluyorsa tutuklasın. Son derece seviyesiz bir meydan okuma. Yok efendim yardımların kabul görmediğiyle alakalı Hatay havalimanıyla ilgili İskenderun bizim belediyemiz yangını söndürdü. Bizim belediyemiz geldi şuradaki havalimanını onardı. Siz kimsiniz? 85 milyondan farklı biri misiniz? Belediyeden gelen bir araç yapacak. Birkaç araçla moloz toplayanlar havaalanı onarıyoruz diyor. Bu kadar mı acizleştiniz? Biz bunları zamanında gördük, Adana’da da gördük” demişti.

Fuat Oktay’dan Kılıçdaroğlu’na: Siz kimsiniz ya? Devletin yapamadığı havalimanını bir belediye mi yapacak?