Canan Kaftancıoğlu’ndan Misvak karikatürüne yanıt

Yayın tarihi: 24 Nisan 2020 Cuma 1:13 pm - Güncelleme: 24 Nisan 2020 Cuma 6:56 pm

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, kendisini Joker karakteri şeklinde karikatürize eden Misvak Dergisi’ne yanıt verdi. Kaftancıoğlu, “Çizenin eline sağlık” dedi.

AKP’ye yakınlığıyla bilinen ve kendisini karikatür dergisi olarak tanıtan “Misvak”,Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu “Joker” karakteri şeklinde resmetti.

Kaftancıoğlu, söz konusu karikatürü paylaşarak, “‘Sizi mahkemeye…’ şaka şaka. Niyetinizden bağımsız çok beğendim Jokere benzetilmiş karikatürümü, Çizerin kalemine, emeğine sağlık” dedi.

Canan Kaftancıoğlu hakkında soruşturma açıldı

Kaftancıoğlu’nun bu paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

JOKER KARAKTERİ KİMDİR?

Joker, çizgiroman kahramanı Batman’in en büyük düşmanıdır. Joker, 1989 tarihli Batman filminde Jack Nicholson tarafından, 2016’da Jared Leto ve 2019’da kendi adında ilk Solo filmi olan Joker filminde Joaquin Phoenix tarafından canladırılmıştır. 2008 yılında vizyona giren Kara Şövalye’deki Joker karakterini, film çekimleri bittikten sonra hayatını kaybeden Heath Ledger canlandırmıştır. Jack Nicholson’un canlandırdığı Joker rolüne oranla daha çok şiddetten yana ve karanlık tarafı ağır basan yenilenmiş bir Joker’i oynamıştır.

Diyanet virüsün sorumlusunu ‘buldu’: LGTBİ+ ve evlilik dışı ilişkiler…

Sağlık Bakanlığı’ndan Ramazan açıklaması: Seyri olumsuz etkileyebilir

Misvak isimli derginin Canan Kaftancıoğlu karikatürü.