Canan Kaftancıoğlu’ndan, dikkat çeken ‘müjde’ paylaşımı

Yayın tarihi: 21 Ağustos 2020 Cuma 11:25 am - Güncelleme: 21 Ağustos 2020 Cuma 11:30 am

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün açıklayacağı ‘müjde’yle ilgili, “Benim için müjde her gün kadınların şiddete, tacize, tecavüze uğradığı ve her gün bir kız kardeşimizin öldürüldüğü ülkemde İstanbul Sözleşmesi’nin kayıtsız ve şartsız uygulanmasıdır” diye yazdı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün açıklayacağı ‘müjde’yle ilgili sosyal medya hesabından #BenimİçinMüjde etiketiyle paylaşımlarda bulundu.

“Benim için müjde her gün kadınların şiddete, tacize, tecavüze uğradığı ve her gün bir kız kardeşimizin öldürüldüğü ülkemde İstanbul Sözleşmesi’nin kayıtsız ve şartsız uygulanmasıdır” paylaşımını yapan Kaftancıoğlu, şunları yazdı:

“#BenimİçinMüjde salgın koşullarında canları pahasına mücadele eden tüm sağlık çalışanlarımıza haklarının iade edilmesidir. Her 4 gençten 1’inin işsiz olduğu, genç işsizliğinin tarihimizin en yüksek seviyelerine çıktığı ülkemde #BenimİçinMüjde öğrencilerin KYK borçlarının silinmesi, işsizliğin sona ermesidir. #BenimİçinMüjde vatandaşı duyduk ve rant projesinden vazgeçtik demektir… #YaKanalYaİstanbul”

NE OLMUŞTU?

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cuma günü tüm milletimize müjdeyi vereceğim” demişti. Erdoğan’ın ne söyleyeceği merakla beklenirken, açıklamanın saat 15.00’te yapılması bekleniyor.