Canan Kaftancıoğlu’ndan depremzedelere yardım çağrısı

Yayın tarihi: 8 Şubat 2023 Çarşamba 11:17 am - Güncelleme: 8 Şubat 2023 Çarşamba 5:10 pm

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kahramanmaraş depreminden olumsuz etkilenen depremzedeler için yardım çağrısı yaptı. Canan Kaftancıoğlu daha sonra çağrıya destek veren İstanbullulara teşekkür etti.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerden olumsuz etkilenen depremzedelere yardımda bulunulması çağrısı yaptı.

İl Başkanlığı’nda toplanan yardımların Cuma günü bir sağlık heyetiyle deprem bölgesine gönderileceğini ifade eden Canan Kaftancıoğlu özellikle çocuklar için termal içlik ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Kaftancıoğlu’nun paylaşımı şu şekilde:

“İstanbullu kardeşlerim; özellikle çocuklar için temin edebileceğiniz termal içlikler olursa perşembe akşamına kadar İl Başkanlığımıza ulaştırmanızı bekliyorum. Cuma günü bir sağlık heyetiyle birlikte deprem bölgesine ulaştıracağız.

https://istanbul.chp.org.tr/iletisim-bilgileri”

İSTANBULLULARA TEŞEKKÜR

Canan Kaftancıoğlu konuyla ilgili ikinci paylaşımında ise yardım çağrısına destek veren İstanbullulara teşekkür etti.

Kaftancıoğlu, “Sevgili İstanbullular ne kadar teşekkür etsem az. Hem güveninize hem de ilginize. Gönderdiğiniz her bir içliği bölgedeki çocuklar ve yetişkinlere bizzat tek tek ulaştıracağız. İyi ki dayanışma var. #Deprem” ifadelerini kullandı.

Mahkemeden Canan Kaftancıoğlu kararı