Canan Kaftancıoğlu: Ne aklınız ne de ufkunuz yeter

Yayın tarihi: 31 Mayıs 2022 Salı 11:17 am - Güncelleme: 31 Mayıs 2022 Salı 11:17 am

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Eğer bir şeye düşman olacaksam AKP’ye düşman olurdum ki onu bile olamam.” ifadelerini kullandı.

Kaftancıoğlu, sosyal medyada kendisine ait olmayan bir görüntüyü “Yakaladım seni Canan” notuyla paylaşan takipçisine yanıt verdi. Kaftancıoğlu, “İnatla bana “devlet düşmanı” yakıştırması yaparak algı oluşturmaya çalışan trol ve troliçeler; eğer bir şeye düşman olacaksam AKP’ye düşman olurdum ki onu bile olamam.” ifadelerini kullandı.

DÜŞMANLIK SİZDE KALSIN

Kaftancıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

İnatla bana “devlet düşmanı” yakıştırması yaparak algı oluşturmaya çalışan trol ve troliçeler; eğer bir şeye düşman olacaksam AKP’ye düşman olurdum ki onu bile olamam. Ruhumda yok çünkü, aynen sizlere bile düşman olamadığım gibi. Düşmanlık sizde kalsın, nereden gelirse gelsin yanlış olanı eleştiri hakkı bende. İftira, hakaret, küfür, yalan dolanla iş yapanlara düşmanlık edersem eğer size benzerim ki hayatta en korktuğum şey bu olsa gerek. Canlı, doğa ve vatan sevgimi ölçmeye ise ne aklınız ne de ufkunuz yeter.

Hapis kararı infaza gönderildi! Kaftancıoğlu adliyeye gidiyor