Canan Ergüder’den yeni poz 

Yayın tarihi: 21 Aralık 2021 Salı 4:51 pm - Güncelleme: 21 Aralık 2021 Salı 4:51 pm

Meme kanseriyle mücadele eden Canan Ergüder, geçtiğimiz günlerde tedavisinin tamamlandığını açıklamıştı. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

Hastalık sürecinde eşi Kenan Ece’den ve tüm sevenlerinden destek gören Canan Ergüder, tedavisi nedeniyle saçlarına veda etmek zorunda kalmıştı. Önceki gün bir dergi çekiminde objektif karşısına geçen ünlü oyuncu, Instagram hesabından yeni fotoğrafını paylaştı.

Ergüder’in, “Acaba hangi derginin çekimindeyim? Sürpriz… Pek yakında” ifadelerini not düştüğü paylaşım 70 binden fazla beğeni aldı.

“DUŞ ALIRKEN FARK ETTİM”

Ergüder, yakalandığı meme kanserini ilk başta duş aldığı sırada şüphelenerek doktora gitmesi sonucunda öğrendiğini açıklamıştı. Ünlü oyucu, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında ise kemoterapi ve radyoterapisinin bittiğini söyledi.

Kanser haberini aldığında kalbinin sıkıştığını söyleyen Canan Ergüder, “İlk önce çocuğum aklıma geldi. Ölmek istemiyorum diye düşündüm” diye konuşmuştu.

“ÇALIŞMAK İYİ GELDİ”

“Oğlum Demir’e ileride elinde bana dair bir şeyler olmasını istediğim için notlar yazıyorum” diyen oyuncu, “Tümörün agresif olduğunu söylediler ve ameliyat olacağım sürece kadar çalıştım. Operasyondan bir hafta sonra sete gittim. Çalışmak iyi geldi” şeklinde konuşmuştu.

Kamerada cinsel ilişki eğlencesi hastanede bitti