Canan Ergüder yeni fotoğraf paylaştı

Yayın tarihi: 27 Eylül 2021 Pazartesi 8:26 am - Güncelleme: 27 Eylül 2021 Pazartesi 8:26 am

Meme kanseri teşhisi konulan Canan Ergüder, tedavi sürecine başlamış ve o dönem rol aldı ‘Menajerimi Ara’ adlı diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Kemoterapi süreci sona eren Ergüder son fotoğrafını paylaştı.

Meme kanserine yakalandığını açıklayan ve uzun süredir kemoterapi tedavisi gören oyuncu Canan Ergüder’den yeni bir paylaşım geldi. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından eşi Kenan Ece ile birlikte olduğu bir kareyi takipçilerinin beğenisine sundu.

Geçtiğimiz mart ayında meme kanseri teşhisi konulan Canan Ergüder, tedavi sürecine başlamış ve o dönem rol aldı ‘Menajerimi Ara’ adlı diziden ayrılmak zorunda kalmıştı.

Ünlü oyuncu, “Evet, sağlığımla ilgili haberler doğru. İnişli çıkışlı bir süreç olacak bu ama moralimi yüksek tutuyorum. Merak etmeyin, iyileşeceğim” mesajını paylaşmıştı.

Ameliyat olan ve setlere ara veren oyuncu, Alzheimer hastalığına dikkat çekmek ve toplumsal bilinci artırmak amacıyla çekilen ‘Sadan Hanım’ adlı belgesel filmde, Alzheimer hastası Sadan Ünüvar’ı canlandırmıştı.

Geçtiğimiz hafta ‘Sadan Hanım’ filminin galasında yeni imajıyla ile objektiflerin karşısına çıkan Canan Ergüder, sağlık durumuyla ilgili sorulara yanıt vermişti.

Kendisi gibi oyuncu olan Kenan Ece ile mutlu bir evlilik sürdüren Ergüder, “Gayet iyiyim, toparlıyorum. Zor bir süreçti. Tedavim bitmek üzere. Kemoterapim bitti, radyoterapim de bitmek üzere” ifadelerini kullanmıştı.

Galada çekilen bir fotoğrafını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan ünlü oyuncunun gönderisi, yaklaşık 50 bin beğeni ve çok sayıda yorum almıştı.

Eşi Kenan Ece ile orman yürüyüşüne çıkan Ergüder, keyifli anlarını takipçileriyle paylaştı. Bir çocuk annesi oyuncu, eşiyle verdiği poza “Doğanın içinde muhteşem insanlarla muhteşem sohbetler sonrası rahatlama çok çok güzel” notunu düştü.

Canan Ergüder’in uzun zamandır kullandığı peruk yerine şapka takmış olması ise dikkatlerden kaçmadı. Oyuncu çiftin fotoğrafı, kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.