Can Yaman’la projesini iptal eden Pınar Deniz: Kadının ezildiği bir işin içinde olmak istemiyorum

Yayın tarihi: 18 Aralık 2019 Çarşamba 4:06 pm - Güncelleme: 18 Aralık 2019 Çarşamba 6:13 pm

Kadınlar hakkındaki çirkin ifadeleriyle tepki toplayan Can Yaman hakkında bir açıklamada Can Yaman’la birlikte oynamayı reddeden Pınar Deniz’den geldi. Deniz, “Kadına şiddetin, kadının ezildiği bir işin içinde olmak istemiyorum” dedi.

Beykoz Kundura Fabrikası’nda Atiye’nin galasına katılan Pınar Deniz, ‘Can Yaman’la başrol oynayacağı projeyi reddetti’ iddialarına yanıt verdi. Deniz, muhabirlerin soruları üzerine “Benim için çok önemli bu. Kadına şiddetin, kadının ezildiği bir işin içinde olmak istemiyorum. Ben bu yüzden bu sene birçok işi reddettim. Kendisini tanımıyorum ama o röportaj çok etkili oldu” dedi.

NE OLMUŞTU?

İspanya’da bir televizyon programına konuk olan Can Yaman, kadın hayranın, “Can Yaman’ın bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatabilir misin” sorusuna,  stüdyonun arka tarafını göstererek “Arka odaya geçelim” yanıtını vermişti.

Yaman daha önce yaptığı libido açıklamalarıyla da tepki çekmişti. Yaman, Erkenci Kuş isimli dizide birlikte rol aldıkları Demet Özdemir’le 20. bölümde sevgili olduklarını belirterek, “Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Ben hep şunu söylüyorum, oyuncular ikiye ayrılıyor; libidosu olanlar, libidosu olmayanlar… Cast da buna göre yapılmalı. Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak; hepsinin libidosu olmayan partnerleri vardı. Seyirciye ‘Bunlar gerçekten sevişiyor mu sevişmiyor mu’ diye sordurtamazsan o iş tutmaz. Demet’le bizim çekimimiz tavandı, maksimum olduk” ifadelerini kullanmıştı.

Yaptığı açıklamalarla tepki çeken Can Yaman ülkeyi terketti