Can Atalay’dan ‘deprem kayıpları’ çağrısı: Fotoğrafları ve bilgileri yayınlansın

Yayın tarihi: 20 Nisan 2024 Cumartesi 6:33 pm - Güncelleme: 20 Nisan 2024 Cumartesi 6:33 pm

Milletvekili seçilmesine rağmen tahliye edilmeyen Hatay milletvekili Can Atalay, sosyal medya hesabından deprem kayıpları için bir çağrıda bulundu.

Türkiye İşçi Partisi’nden (TİP) Hatay milletvekili seçilmesine rağmen tahliye edilmeyen ve hakkındaki Yargıtay kararı Meclis’te okunarak vekilliği düşürülen Can Atalay depremde kaybolanlar için sosyal medya hesabından bir çağrı yaptı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından kayıp olan yurttaşların fotoğraf ve bilgilerinin yayınlanması gerektiğine vurgu yapan Atalay, “Deprem kayıplarının fotoğraflarını, bilgilerini TRT ve diğer TV kanalları ile sosyal mecralarda yayınlamalıyız” diye yazdı.

Meclis’te de bir araştırma komisyonunun kurulması gerektiğinin altını çizen Atalay, “Ve bu seferberliği Meclis, toplum el ele yürütmeliyiz” dedi.

Atalay şunları yazdı:

“FOTOĞRAFLARI, BİLGİLERİ YAYINLANMALI

“Deprem kayıplarının fotoğraflarını, bilgilerini TRT ve diğer TV kanalları ile sosyal mecralarda yayınlamalıyız. Deprem kayıpları için TBMM’de bir araştırma komisyonu kurmalı ve bu seferberliği Meclis, toplum el ele yürütmeliyiz.”

Kaynak: HABER MERKEZİ