Can Ataklı’dan Nihat Genç’e: ‘Acaba bende de bir hata var mı?’ diye düşün

Yayın tarihi: 22 Temmuz 2019 Pazartesi 3:32 pm - Güncelleme: 22 Temmuz 2019 Pazartesi 4:38 pm

“Canan Kaftancıoğlu’nu öven insanların bulunduğu bir yerde bulunmam mümkün değil” diyen Nihat Genç uzun yıllardır yazılar yazdığı OdaTV’den ayrıldığını duyurdu. Sosyal medya üzerinden bir kez daha tepki gösteren Nihan Genç’e cevap Tele1, Gün Başlıyor programının sunucusu Gazeteci Can Ataklı’dan geldi. Can Ataklı Nihat Genç’e ”Bir düşün ne olur “acaba bende de bir hata var mı?” diye.” ifadelerini kullandı.

Can Ataklı: Türkiye’ye verilebilecek zararın en büyüğünü verecekler sonra da gidecekler

Oda TV’nin İmamoğlu ve HDP haberlerini eleştiren Genç, “ Odatv, Kaftancıoğlu davasında öyle bir başlık atıyor ki “Ben buraya şu hayalle geldim” gibi. Etnik bir milliyetçiden ulusal bir kahraman yaratmaya çalışıyor, bu vahşettir. Bunu sen yapamazsın. Ben açarım Odatv’nin iki-üç yıl önceki Kaftancıoğlu yazılarını, Odatv altından kalkamaz.” dedi.

TWETTER’DAN BİR MESAJ DAHA YAYINLADI

Nihat Genç, Kaftancıoğlu’nu gerekçe göstererek OdaTV’den ayrıldı!

Nihat Genç kendisine ait sosyal medya hesabından ”Halk TV Ayşenur Arslan programı 12.15, Kaftancıoğlu, çözüm sürecini başlattığını ilan etti, çözümün ‘Demokratik İttifak’ bileşenlerinin beklentisi olduğunu söyledi, başta İmamoğlu’na oy verenler, CHP, İyi parti, Saadet, Halk TV’ye Sözcü, ODA TV’ye Cumhuriyet’e hayırlı olsun…” ifadelerini kullnamıştı

CAN ATAKLI‘DAN CEVAP

Tele1 Gün Başlıyor programının sunucusu Gazeteci Can Ataklı kendisine ait sosyal medya hesabından Nihat Genç’e cevap vererek ”Sevgili Nihat Genç; lütfen bu twitinin altındaki yorumlara bir bak. Ne kadar az destek olduğunu göreceksin. Eleştirenlerin hepsini trol veya hain olarak değerlendirmek mümkün mü? Bir düşün ne olur “acaba bende de bir hata var mı?” diye.” ifadelerini kullandı.