Camdaki Kız’da büyük sır açığa çıkıyor

Yayın tarihi: 4 Haziran 2021 Cuma 1:11 pm - Güncelleme: 4 Haziran 2021 Cuma 1:11 pm

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız dün akşam 8. bölümüyle ekranlara geldi. Büyük bir ilgiyle takip edilen diziye Cana’nın Feride’ye her şeyi itiraf etmesi damga vurdu.

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Tamer levent’in başrolleri paylaştığı Camdaki Kız dizisi, 3 Haziran akşamı 8. bölümüyle ekranlara geldi. Camdaki Kız’ın son bölümü yine nefes kesti. Camdaki Kız 8. bölümde, Nalan’ın ölümden dönmesi herkesi sevindirdi. Rafet Bey ve ailesinden yalan söyledikleri için özür dileyen Adil İpekoğlu, kızının bu hale nasıl geldiği merak etti. Nalan’ı bunları annesinin yapıp yampadığı konusunda sıkıştıran Adil Bey, istediği cevabı alamasa da Feride’yi yaptıklarına bir son vermesi konusunda uyardı.
Nalan’ın evde zorluklar yaşadığını fark eden Muzo, babasından düğün hazırlıklarını hızlandırmasını istedi. Koroğlu ailesi, Nalan ve Sedat’ın bir an önce dünyaevine girmesi için hazırlıklara başladı. Düğün organizasyonunda bir araya gelen aileleri bir sürpriz bekliyordu.
Sedat’ı Nalan’dan kıskanan Cana, otelde düzenlenen toplantıya zorla da olsa dahil oldu. Cana hazırlıklar sırasında sevgilisiyle Nalan’ı dans ederken görünce hamlesini yaptı. O sırada Feride’yi tuvalete giderken yakalayan Cana, “Hislerinizde haklıydınız Feride Hanım, biz Sedat’la 7 senedir beraberiz” dedi. Bu sözler ve ‘Feride şimdi ne yapacak?’ sorusu sosyal medyada gündem oldu.