Camdaki Kız’da ’17’nin sırrı çözülüyor!

Yayın tarihi: 26 Kasım 2021 Cuma 6:20 pm - Güncelleme: 26 Kasım 2021 Cuma 6:20 pm

Kanal D’de ekrana gelen Camdaki Kız, 21. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Camdaki Kız son bölümüne Yüsra Geyik’in canlandırdığı Melisa karakteri damga vurdu. Muzo’nun sevgilisi olarak aileyle tanışan Melisa’yı gören dövmesinden hatırlayan, Nalan’ın eşi Sedat dondu kaldı. Melisa ve Sedat’ın geçmişte birlikte oldukları ortaya çıktı. Final sahnesinde ise Melisa ve Hayri karşı karşıya geldi. Hayri’nin Melisa ile geçmişindeki sırlar merak konusu oldu.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir aşk hikayesinin konu alındığı dizisi Camdaki Kız dizisi 21. bölümüyle 25 Kasım Perşembe seyirci karşısına çıktı. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi, Nur Sürer, Enis Arıkan, Tamer Levent, Cihangir Ceyhan ve Devrim Yakutoğlu’nun başrollerde oynadığı Camdaki Kız’ın son bölümünde Melisa ve Sedat şoku yaşandı.

MUZO’DAN SAHTE SEVGİLİYE YENİ HAYAT HİKAYESİ

Camdaki Kız son bölümde, Muzo’nun bir kız arkadaşı olduğunu ağzından kaçıran Sedat, Koroğlu Konağı’nda yeni bir gündeme sebep oldu.

Oğlu için heyecanlanan Gülcihan, Melisa ile tanışmak istedi. Bu teklifi geri çeviremeyen Muzo ise Melisa’nın ailesi ve hayatı için yeni bir hikaye yarattı.

Camdaki Kız’ın yazarı sessizliğini bozdu