Call of Duty WWII Vanguard yeni nesilkonsollar için geliştirildi

Yayın tarihi: 8 Mayıs 2021 Cumartesi 7:00 am - Güncelleme: 7 Mayıs 2021 Cuma 12:16 pm

Activision’ın önemli isimlerinden biri olan Daniel Alegre yeni CoD oyunu hakkında bilgiler verdi. Görünen o ki Call of Duty WWII Vanguard yeni nesil konsollar için geliştiriliyor. 

Oyun dünyasını yakından takip edenlerin de bildiği üzere yeni CoD oyunu 2. Dünya Savaşı’nda geçecek. Hali hazırda Sledgehammer Games tarafından geliştirilen yapım bu yılın son çeyreğinde satışa çıkacak.

Activision’ın başkanı Daniel Alegre geçtiğimiz günlerde yeni CoD oyunu hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Alegre oyunun yeni nesil konsollar düşünülerek inşa edildiğini belirtti.

Hatırlanacağını üzere yeni nesil konsollar geçtiğimiz yılın son çeyreğinde satışa sunulmuştu. Şimdiye kadar yeni nesil konsollar için 1 ya da 2 oyun çıktı.

 Call of Duty WWII Vanguard

Görünen o ki CoD WWII Vanguard da yeni nesil konsollar için geliştirilen nadir yapımlardan biri olacak. Elbette şunu da belirtmek gerekiyor. Oyun yeni nesil konsollarla birlikte PS4 ve Xbox One için de çıkacak. Fakat eski nesil konsollardaki grafik kalitesi daha düşük olacaktır.

Öte yandan Activision Başkanı oyunun içeriği hakkında da bilgi verdi. Alegre oyunda online modlar haricinde hikaye ve co-op odaklı modların da bulunacağını açıkladı. Yani her yönden zengin bir CoD deneyimi bizleri bekliyor olacak. Oyunun tahmini çıkış tarihinin Ekim ya da Kasım olması bekleniyor. Tabi ki takvimde değişiklik de olabilir.

Black Panther 2 hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı