Çalışanına tokat atan Ayhan Sicimoğlu’ndan savunma: Kumpas ve şantaj

Yayın tarihi: 23 Haziran 2024 Pazar 11:06 pm - Güncelleme: 24 Haziran 2024 Pazartesi 10:17 am

Sanatçı Ayhan Sicimoğlu, işini beğenmediği gerekçesiyle kovduğu çalışanı parasını istediği gerekçesiyle darp etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Sicimoğlu, “Bir kumpas ve şantaj ile karşı karşıyayım” dedi.

Sanatçı Ayhan Sicimoğlu teknesinin temizlik işlerine bakan genci işini beğenmediği gerekçesiyle kovdu. Teknenin bağlı olduğu marinaya gelen genç parasını istedi. Gencin iddiasına göre Sicimoğlu genci darp etmekle tehdit etti. Genç de bunun üzerine video çekerek “Çalışanın hakkını vermiyor” dedi. Sicimoğlu da gencin sözlerine “Çalışanın hakkı verilir, çalışmayanın değil” diye yanıt verdi. Sicimoğlu daha sonra gence tokat attı. Video kaydı alan genç Sicimoğlu’nun tokadının ardından yüzünde oluşan kızarıklığı gösterdi.

Müzisyen Ayhan Sicimoğlu kabusu anlattı! Karısının üzerine işediler

SİCİMOĞLU’NDAN AÇIKLAMA

Sicimoğlu, olaydan sonra yaptığı açıklamada şantaja ve kumpasa uğradığını ileri sürdü. Videonun montajlı ve eksik olduğunu söyleyen Sicimoğlu, ” Bana yapılan fiziki saldırı kısmı yoktur veya çekilmemiştir” dedi.

Sicimoğlu’nun açıklamaları şöyle:

“Sevgili dostlar, bir kumpas ve şantaj ile karşı karşıyayım. Videolar montaj ve eksiktir. Bana hakaret edilmiş ve iterek kafa ile vurmaya yeltenilmiştir. Video planlanarak çekilmiştir. Bana yapılan fiziki saldırı kısmı yoktur veya çekilmemiştir. 73 yaşındayım, fiili tecavüz karşısında kendimi savunmam gerekti o kadar. Hemen akabinde polise şikayette bulundum. Bu şahıstan ve olayın aslını bilmeden, görmeden bu işe müdahil olan 3. şahıslardan hukuki yollardan hesap sorulacaktır. Büyük paralar istendi şantaja maruz kaldım ve boyun eğmedim olay bundan ibarettir…”

Kaynak: TELE1