Çaldıkları parayı geri getirip helallik istediler

Yayın tarihi: 11 Kasım 2021 Perşembe 9:38 am - Güncelleme: 11 Kasım 2021 Perşembe 9:38 am

Arnavutköy’de bir kuruyemiş dükkanında dolandırıcılar tırnakçılık yaparak 800 TL para çaldı. Hırsızlık görüntüleri televizyonlarda servis edilen dolandırıcılar ekranlarda kendilerini izleyince  dükkana tekrar dönerek kasiyere pişman olduklarını söyledi ve çaldıkları paranın iki katını vererek helallik istedi.

Olay Arnavutköy İmrahor Mahallesi’nde bulunan bir kuruyemiş dükkanın da meydana geldi. Dükkana alışveriş yapma bahanesiyle gelen 3 dolandırıcı işbaşındaki kasiyeri oyalayarak 800 TL para çaldı. Tırnakçılık yaparak çaldıkları paranın kamera görüntülerini haberlerde gören dolandırıcılar pişman olarak çaldıkları dükkana geri döndü. Kasiyere pişman olduklarını söyleyen dolandırıcılar çaldıkları paranın da iki katını vererek helallik istedi ve kuruyemişçiden şikayetçi olmamalarını rica etti.

“ÇALDIKLARI PARANIN İKİ KATINI VERİP HELALLİK İSTEDİLER”

Başından geçen hırsızlık olayını anlatan kuruyemiş dükkanının kasiyeri Ebru Fındık, “Ben dükkanda çalıştığım esnada 3 kişi gelip bu işlemi yapmışlardı. Dün yine geldiler onları görünce ilk başta korktum ama çaldıkları paranın iki katını vererek benden helallik istediler. Gerçekten şoke oldum ne yapacağımı bilemedim ve daha sonradan gittiler” dedi.

“HAKKIMI HELAL ETMİYORUM”

Yaşanan dolandırıcılık olayı ve hırsızların pişmanlık duyması ile ilgili konuşan işletme sahibi Yusuf Kaya, “Bizim kasiyerimizi dolandırıp para çalmışlardı. Kasiyerimize hiçbir şey demedik çünkü adamların işi bildiği belli. Dükkanımız işlek bir dükkan problem yok ama başka bir dükkanda olsa zarara uğratabilirlerdi. Ben onlara inanmıyorum, hakkımı helal etmiyorum. Dükkana gelip kasiyerden özür dilemişler paranın iki katını verip gitmişler. Kasiyer arkadaşlara müşterileri tek tek almalarını ve dikkatli olmalarını tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı.

AKP’li başkandan şehit yakınına hakaretler: Alçak, terbiyesiz…