Çakıcı’nın adamı Ömer Korkmaz’dan Sedat Peker’e: ‘Sen ya bu ülkeden kaçacaksın ya da bu devlet seni alacak’

Yayın tarihi: 19 Ağustos 2019 Pazartesi 4:17 pm - Güncelleme: 14 Mayıs 2020 Perşembe 10:15 am

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın 1 numaralı adamı olarak gösterilen Ömer Korkmaz, çete lideri Sedat Peker’e “Sen ya bu ülkeden kaçacaksın ya da bu devlet seni alacak” diye seslendi.

Alaattin Çakıcı ve Çakıcı döneminin yakın tanıdığı aynı zaman da 1 numaralı ismi olarak gösterilen Ömer Korkmaz, çete lideri Sedat Peker hakkında açıklamalarda bulundu.

 

 

 

Peker’e ‘Sen bu devletten ya kaçacaksın ya da bu devlet seni alacak’ diye seslendi.  3.Göz Gazetesi’nden İrfan Aydın’a konuşan Korkmaz, “Bazı insanlar bizi susturmaya çalışıyorlar ama yanılmasınlar biz ölmedikten sonra susmayız” diyerek başlayan videosunda Peker’e sert sözlerle göndermede bulundu.

Mafya içi hesaplaşma mı başlıyor?

Alaattin Çakıcı ve çakıcı döneminin yakın tanıdığı ve 1 numaralı ismi olarak gösterilen Ömer Korkmaz’ın açıklamalarından satırbaşları:

 

Suç örgütü lideri Sedat Peker’in adamlarından sanatçı Athena Gökhan’a tehdit

‘Sen ya bu ülkeden kaçacaksın ya da bu devlet seni alacak’

Türklüğe hizmet edin diye seslendiği Peker’e şöyle konuştu: “Türk kepçesiyle bilmem kimin kazanını karıştırmayın. Bizi seven sevmeyen dostlarımızın yaşayıp neler çektiğimizi görsünler. Ölmedik ayaktayız. Anlatmaya’da devam edeceğiz oğlum… Sen ya bu ülkeden kaçacaksın ya da bu devlet seni alacak. Seni de alacaklar beni de gerekirse. Çıkıp konuşacağız…

Beni orada burada anlattıklarınla…

Korkutamazlar bizi, 25 sene öncekileri de anlatacağım 25 gün öncekileri de anlatacağım. Bu devlet sahipsiz değil. Beni öyle orada burada anlattıklarınla yıldıramazsın…”

 

Sedat Peker’in korumaları Alevi türbesine silahla girdi