Cake coin yakma işleminden sonra 15 dolara fırladı

Yayın tarihi: 10 Temmuz 2021 Cumartesi 8:00 am - Güncelleme: 9 Temmuz 2021 Cuma 5:09 pm

Dünyanın en önemli kripto para birimleri içerisinde yer alan ve Binance tarafından desteklenen Cake coin yükselişlere doyamıyor. Kripto varlığın arzını azaltıp onu enflasyondan korumaya çalışan coin yakma işlemi iyice popüler oldu. Bnb coin yine bu tür işlemlerin yapıldığı kripto paralar arasında yer alıyor.

Herhangi bir kripto paranın bir miktarının devre dışı bırakılması coin yakma anlamına geliyor. Analist Timothy Craig tarafından belirtildiğine ve PancakeSwap tarafından Twitter üzerinden açıklandığına göre 5,3 milyon Cake coin yakılıyor. Böylece fiyat artışı neredeyse sağlam bir zemine oturmuş oldu.

Cake coin

Binace platformuna olan güvenin artması ve çeşitli borsa projelerinin üretilmesi bu kripto para birimini 47 dolar seviyesine kadar yükseltmişti. Her gün yaklaşık olarak 530 bin adet yeni token dağıtan kripto para şirketi haftalık olarak yakılıp piyasadan siliniyor. Böylece değeri artmış oluyor.

 

Şu anda 14.5 dolar seviyesinde olan ve Binance Smart Chain üzerinden dağıtılan bu kripto para birimi yükselen trend içerisinde yer alıyor. Ethereum dışındaki alternatif ağlar içerisinde yer alan Binance Smart Chain bu kripto para biriminin gelişmesinde önemli ölçüde destek sunuyor.

Kripto paraları resmi para birimi yapacak bir ülke daha ortaya çıktı: El Salvador yalnız değil

Cake coin stake ederek çeşitli kripto paralar kazanmanız mümkün. Bu tür fırsatlar sunan PancakeSwap platformu giderek daha fazla büyüyecektir. Böylece borsanın kendi kripto para birimi olan Cake coin ciddi bir ilerleme kaydedebilecek. Herkes fiyatın yeniden 47 dolara gelmesini bekliyor.