Çakarlı araçla yol kesip vatandaşı bıçaklayan Muhammed Enes Uysal tutuklandı!

Yayın tarihi: 24 Ağustos 2020 Pazartesi 4:49 pm - Güncelleme: 24 Ağustos 2020 Pazartesi 5:01 pm

Arnavutköy’de çakarlı aracıyla trafikte tartıştığı aracın önünü kesip sürücüsünü bıçakladığı iddiasıyla gözaltına alınan Muhammed Enes Uysal (20) çıkarıldığı adli makamlarca “Kasten öldürmeye teşebbüs etme” suçundan tutuklandı.

İstanbul’un Arnavutköy ilçesine bağlı Hadımköy’de geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda lüks minibüsün sürücüsü Muhammed Enes U., aracında bulunan çakar tertibatını kullanarak kendisine yol vermeyen Dadaş Aras’ın önünü kesmişti. İddialara göre kendisine yol vermeyen sürücüye tehditler savuran Muhammed Enes U. daha sonra sürücü Aras’ı sırtından beş kez bıçaklamıştı.

Çakarlı araçla yol kesip vatandaşı bıçaklayan Muhammed Enes Uysal yakalandı!

“SONRA BIÇAK ÇEKTİ”

Saldırı sonrasında ortadan kaybolan 6 suç kaydı bulunan Muhammed Enes U. polis ekiplerince dün gözaltına alındı. Gayretepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen Muhammed Enes U. sorgusunda şunları söyledi:

* Yol vermeyince tartışmaya başladık. Telefonla görüntümü kaydetmeye başladı. Daha sonra telefonu kapatıp bana saldırdı. Sonra bıçak çekti. Elinden bıçağı almaya çalıştım. Boğuşma sırasında bir yerleri kesildi. Ben bıçaklamadım.

Çakarlı eşkıya hemen satışa çıkarmış!

VE TUTUKLANDI

Dadaş Aras’ın aracındaki 30 bin lirayı aldığı öne sürülen Muhammed Enes U.’nun parayı almadığını ve bilgisi olmadığını söylediği belirtildi. Muhammet Enes U., savcılıktaki ifadesinin ardından “Kasten öldürmeye teşebbüs, Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, ulaşım aracını alıkoyma” suçlarından sevk edildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklandı.

Yasa dışı olarak çakar takma ve trafiği tehlikeye düşürme suçlarından hakkında 5 bin lira para cezası kesilen Muhammed Enes U., Emniyet’te ifade işlemi tamamlandıktan sonra, “Kasten adam öldürmeye teşebbüs” suçlamasıyla adliyeye gönderildi.

Trafikte çakarlı lüks minibüsle ‘polisim’ diyerek dehşeti saçtı: Tartıştığı kişiyi beş yerinden bıçakladı

“ÇOCUKLARIM VAR, YAPMA”

Hastaneye kaldırılan Dadaş Aras ise ifadesinde şunları kaydetmişti:

* Sırtım dönükken enseme yumruk attı. Ben yere düşünce üzerime çıktı. Beni bıçaklamaya başladı. Beni bıçaklarken yalvardım ‘Benim çocuklarım var yapma’ dedim. Ama dinlemiyordu. Kendimi bir aracın içine attım.

* O aracıma binip etrafı karıştırdı. Olaydan sonra polis gelmiş, cüzdanım ve kimliğim kamyonetin altında bulunmuş. Ama torpidodaki 30 bin lira paramı bulamamışlar. Saldırgan paramı da alıp kaçmış.