Çakarlı “34 AKP 13” yol kesti, tehdit etti!

Yayın tarihi: 19 Nisan 2023 Çarşamba 11:06 pm - Güncelleme: 19 Nisan 2023 Çarşamba 11:06 pm

İstanbul Kocamustafapaşa’da “34 AKP 13″ plakalı, çakarlı aracın şoförü ve bir taksici kavga etti. Araç sahibinin taksiciyi “Devlete kafa mı tutuyorsun oğlum, yol vereceksin” diyerek tehdit ettiği öne sürülürken yaşanan tartışma kameralara yansıdı.

İstanbul Kocamustafapaşa’da “34 AKP 13” plakalı çakarlı aracın şoförü iddiaya göre bir taksiciden yol istedi. Seyir halinde kendisine yol verilmeyen çakarlı aracın sahibinin taksiciye, “Devlete kafa mı tutuyorsun oğlum, yol vereceksin. Kenara çek, gör bakalım devleti” sözleriyle tehdit ettiği öne sürüldü.

Atatürk düşmanı Eyüp Gökhan Özekin AKP’nin aday listesinde

Taksicinin de araçtan inmesiyle sözlü tartışma yaşandı. Tartışma sırasında polis çağıran çakarlı “34 AKP 13” plakalı aracın sahibi iddiaya göre, çevredeki vatandaşlardan da tepki görünce polisi beklemeden olay yerinden uzaklaştı.

Taksici ve “34 AKP 13” plakalı ve çakar kullanan araç sahibinin yaşadığı tartışma vatandaş kamerasına yansıdı. Videoda taksici yaşanan duruma isyan ettiği esnada şahsın taksiciye yönelik “terörist bu” dediği de duyuluyor.