Cahit Berkay’dan İlkim Karaca’ya Cem Karaca’nın ölümü hakkında dikkat çeken soru

Yayın tarihi: 29 Ocak 2024 Pazartesi 7:11 pm - Güncelleme: 29 Ocak 2024 Pazartesi 7:11 pm

Cem Karaca’nın yakın arkadaşlarından Müzisyen Cahit Berkay, Karaca’nın eşi İlkim Karaca’ya Karaca’nın hayatını kaybetmesiyle ilgili, “’O gece Cem fenalaştığında taksi çağırmak yerine karşı dairedeki Emrah’a haber verse ya da ambulans çağırsa acaba Cem, hâlâ aramızda olur muydu?’ diye de düşünmeden edemiyorum” dedi.

Müzisyen Cem Karaca’nın hayatını beyaz perdeye aktaran “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminin gösteriminin eşi İlkim Karaca’nın kendisine sorulmadan hazırlandığını söyleyerek yaptığı başvuru üzerine durdurulması üzerine başlayan tartışmalara Cem Karaca’nın yakın arkadaşlarından Müzisyen Cahit Berkay da katıldı.

İlkim Karaca’ya Cem Karaca’nın öldüğü gece hakkında soru soran Cahit Berkay şu ifadeleri kullandı:

“ “Cem Karaca’nın Gözyaşları”nı sinemalardan geri çekmeye çalışanlara Cem’e ve filme sahip çıkarak cevap verelim. Fırsatını bulduğu anda Cem Karaca’nın aile yadigârlarını, şarkıları üzerindeki dörtte bir haklarını satan kadının ne olduğunu iyi bilenlerden biriyim. Ayrıca; ‘O gece Cem fenalaştığında taksi çağırmak yerine karşı dairedeki Emrah’a haber verse ya da ambulans çağırsa acaba Cem, hâlâ aramızda olur muydu?’ diye de düşünmeden edemiyorum. ‘Şoförün sırtında Cem’i hastaneye götürürken kim bilir ne kadar zaman kaybedildi sorusu hep aklımda…”

Cem Karaca’nın oğlundan İlkim Karaca’ya ‘hırsızlık’ suçlaması: Satmış ulan!

Kaynak: TELE1